Παραλίγο... αναβολή στο Παραλίμνι για απίστευτο λόγο!

Παραλίγο... αναβολή στο Παραλίμνι για απίστευτο λόγο!

Ένα πρόβλημα στη μια εστία του σταδίου «Τάσος Μάρκου», λίγο έλειψε να οδηγήσει σε αναβολή τον αποψινό (19:00) αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην Αναγέννηση Δερύνειας και την ΕΝΠ!

Συγκεκριμένα, μία δοκός είχε ένα... επικίνδυνο βαθούλωμα, το οποίο εντοπίστηκε στον καθιερωμένο έλεγχο από τον διαιτητή, Ροβέρτο Κώστα, ο οποίος ζήτησε να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα, για να μπορέσει να διεξαχθεί το παιχνίδι!

Τελικά, οι άνθρωποι του γηπέδου έκαναν ότι μπορούσαν να το επιδιορθώσουν έστω και προσωρινά και ο διαιτητής μετά από νέο έλεγχο, αποφάσισε να ανάψει... πράσινο και ως εκ τούτου, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Final-4 BCL: Ουνικάχα Μάλαγα-ΑΕΚ - Σαν έτοιμη από καιρό για τον... «τελικό» πριν τον τελικό η «Βασίλισσα»!

Final-4 BCL: Ουνικάχα Μάλαγα-ΑΕΚ - Σαν έτοιμη από καιρό για τον... «τελικό» πριν τον τελικό η «Βασίλισσα»!

Η ΑΕΚ διασταυρώνει τα ξίφη της απόψε (22:00) με την κάτοχο του τροπαίου, Ουνικάχα Μάλαγα, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου του Final Four BCL της Μπανταλόνα.