Τα 91 τέρματα παθητικό σε 52 αγώνες, δεν αφήνουν περιθώρια για... λανθασμένες επιλογές!
Η ΑΕΛ χρειάζεται αναμφίβολα ποιοτική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν, διεκδικώντας μία θέση στην εξάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Απογοήτευση επικρατεί στην Αλ Χιλάλ με τον Νεϊμάρ.
Παρότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία πηγαίνει εξαιρετικά και κατέκτησε πέρυσι αήττητη το πρωτάθλημα, δεν έχει πάρει τις απαιτούμενες βοήθειες από τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ τον οποίο και χρυσοπληρώνει.
Κάπως έτσι, ο νέος τραυματισμός του Νεϊμάρ, αυτή τη φορά μυϊκός, έχει φέρει νέα απογοήτευση στους ιθύνοντες της ομάδας. Προ εβδομάδων ο Βραζιλιάνος είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από πολλούς μήνες, έχοντας υποστεί νωρίτερα ρήξη χιαστού.
Ωστόσο, οι αρκετοί τραυματισμοί του ποδοσφαιριστή και η λιγοστή συνεισφορά του, έχουν φέρει τεράστιο προβληματισμό.
Μάλιστα οι σκέψεις για διακοπή του συμβολαίου του είναι έντονες, ακόμη και πριν καν φτάσουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
🚨🚨| BREAKING: Al-Hilal is already considering the possibility of TERMINATING Neymar's contract in January 2025. 🇧🇷
— CentreGoals. (@centregoals) November 6, 2024
[@UOLEsporte] pic.twitter.com/3hvOvBREKZ
Πηγή: sport-fm.gr