Θέατρο!

Θέατρο!

Το καλοκαίρι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, όπως και μετά τα γεγονότα της 15ης Σεπτεμβρίου στην Λεμεσό, εκτόξευσε δημόσια βολές εναντίον της ΚΟΠ και των σωματείων.

Προφανώς η εποχή του «ψυχρού πολέμου» έλαβε τέλος.

Ο Μάριος Χαρτσιώτης στην ομιλία του, στην ψεσινή εκδήλωση για τα 90χρονα της ΚΟΠ, συνεχάρη μάλιστα την Ομοσπονδία για την εφαρμογή αυστηρότερων πειθαρχικών μέτρων για καταπολέμηση της βίας.

*Το ρεπορτάζ στο cfa.com.cy για την ψεσινή εκδήλωση

Το μόνο που δεν μας είπε ο Υπουργός, είναι γιατί δεν γίνεται… σχολαστική εφαρμογή των νόμων του Κράτους (κάρτα φιλάθλου και άλλων) απ’ αυτούς που κυβερνούν.

* Έχουν πλάκα πάντως, αυτοί που προαναγγέλουν αυστηρούς ελέγχους στις εισόδους των Σταδίων, αλλά στις κερκίδες των οργανωμένων (όπως είδαμε την τελευταία αγωνιστική), "ανάβουν" και εκτοξεύουν δεκάδες φωτοβολίδες και άλλα βεγγαλικά. 

* Επίσης δεν μας είπαν οι αρμόδιοι, που βρίσκεται η υπόθεση με το ασυμβίβαστο του ηγέτη της Ομοσπονδίας, μετά το γνωστό πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Σε ποιο... τεράστιο συρτάρι χάθηκε;  

Π.Χ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από τα γήπεδα στην κάλπη: Το κόμμα-έκπληξη με το οποίο κατεβαίνει ο Μαλέκκος στις βουλευτικές εκλογές

Από τα γήπεδα στην κάλπη: Το κόμμα-έκπληξη με το οποίο κατεβαίνει ο Μαλέκκος στις βουλευτικές εκλογές

Το Πράσινο Κόμμα της Κύπρου, ανακοίνωσε δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στο ψηφοδέλτιό του για τις βουλευτικές εκλογές.