Δεν έχει ξαναγίνει: Η Σπόρτινγκ έριξε τεσσάρα στη Σίτι με 33% κατοχή, 9-20 τελικές, 1-11 κόρνερ!

Δεν έχει ξαναγίνει: Η Σπόρτινγκ έριξε τεσσάρα στη Σίτι με 33% κατοχή, 9-20 τελικές, 1-11 κόρνερ!

Τι κι αν η Μάντσεστερ Σίτι είχε τριπλάσιο χρόνο την μπάλα στην κατοχή της έναντι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας; Τα "λιοντάρια" του Αμορίμ την... κατασπάραξαν, ρίχνοντάς της τέσσερα γκολ.

Το πέτυχε μάλιστα με έναν τρόπο μοναδικό κι ανεπανάληπτο. Η Μάνστσεστερ Σίτι μπήκε φουριόζα στο "Ζοσέ Αλβαλάδε", προηγήθηκε από το 4ο λεπτό με τον Φόντεν, που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας, ενώ στο πρώτο μισάωρο είχε κυριαρχήσει πλήρως, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ενδιάμεσα βέβαια η Σπόρτινγκ είχε χαμένο τετ α τετ με τον Γιόκερες. 

Ο Σουηδός επιθετικός ωστόσο εξιλεώθηκε και με το παραπάνω, καθώς με το δικό του χατ τρικ, χάριν πάντως και σε δύο πέναλτι, η Σπόρτινγκ έφτασε σε έναν μοναδικό θρίαμβο με 4-1. Και το επίσης τρομερά εντυπωσιακό, πέραν της έκτασης του σκορ; Ότι ο αγώνας τελείωσε με κατοχή μπάλας μόλις 33% για τους Πορτογάλους και 67% για τους Άγγλους. Επίσης οι τελικές προσπάθειες ήταν υπερδιπλάσιες για το συγκρότημα του Γκουαρδιόλα, 9 έναντι 20. 

 

Δεν ήταν ωστόσο μόνο αυτά. Οι επιθέσεις ήταν 18 για την Σπόρτινγκ και 65 (!) για τη Σίτι, τα κόρνερ 1-11 και οι πάσες 188-558! 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παναθηναϊκός που... ομορφαίνει, «καθάρισε» τον ΟΦΗ και πάει Λιβαδειά με το πάνω χέρι για τα playoffs!

Παναθηναϊκός που... ομορφαίνει, «καθάρισε» τον ΟΦΗ και πάει Λιβαδειά με το πάνω χέρι για τα playoffs!

Πανδαισία στη Λεωφόρο και... 4άδα για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποία και νίκησαν άνετα 4-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής!