Το «ευχαριστώ» των οπαδών της Σπόρτινγκ για τον Αμορίμ με απίθανο πανό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το «ευχαριστώ» των οπαδών της Σπόρτινγκ για τον Αμορίμ με απίθανο πανό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ρούμπεν Αμορίμ δίνει το προτελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Σπόρτινγκ και τελευταίο με την ομάδα της Λισαβόνας στο Champions League.

Σε λίγες ημέρες, ο Πορτογάλος θα κοουτσάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιώντας το μεγάλο βήμα και όνειρο στην καριέρα του. Ωστόσο, τα όσα έχει πετύχει με τα «λιοντάρια» μόνο λίγα δεν είναι και φυσικά αναγνωρίζονται από τον κόσμο της Σπόρτινγκ.

Κάπως έτσι, στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» σηκώθηκε ένα τεράστιο πανό στην κεντρική κερκίδα για τον Αμορίμ και τις κούπες που κατέκτησε με την ομάδα, γράφοντας με τεράστια γράμματα ένα «ευχαριστώ».

Μάλιστα, τιμήθηκε και από τη διοίκηση με μια μεγάλη κορνίζα, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.





Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη για να συνεχίσει την αντεπίθεση της - Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη για να συνεχίσει την αντεπίθεση της - Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Με τη νίκη να είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος, η Πάφος FC υποδέχεται σήμερα (18:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Ανόρθωση, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.