Ο Στεφάν Λανουά τόνισε πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έπρεπε να αποβληθεί για μαρκάρισμα στον Σουλεϊμάνοφ στο Κύπελλο, αλλά και ο Μόουζες Οντουμπάτζο να δει δεύτερη κίτρινη στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.
Για τη φάση του Μπρινιόλι με τον Σουλεϊμάνοφ στο ΑΕΚ - Άρης στο Κύπελλο: "Ακόμα κι αν ο τερματοφύλακας προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το αριστερό πόδι θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια του αντιπάλου του με την επαφή στο πρόσωπο με τις τάπες. Σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε παρέμβαση του VAR (η οποία έγινε) για να δοθεί η δυνατότητα στον διαιτητή να αλλάξει την απόφασή του. Τελικά, δεν δόθηκε μία ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα".
Για το πέναλτι στο Athens Kallithea - Παναιτωλικός:"Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος επιχείρησε να κοντράρει την μπάλα με τάκλιν. Στη συνέχεια δέχεται την μπάλα, αλλά τα χέρια του είναι πολύ ψηλά και εμποδίζει την μπάλα κατά τη σέντρα. Περιμένουμε παρέμβαση του VAR και τον καταλογισμό του πέναλτι".
Για φάση στο Ατρόμητος - ΑΕΚ: "Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα κι αν ο παίκτης είναι offside o αντίπαλος κάνει απρόσεκτο τάκλιν και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα".
Η συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και οι προεκτάσεις της χορηγίας που σηματοδοτεί την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα μετά από πολλά χρόνια.
Ο Χεφτέ Μπετανκόρ βραβεύτηκε από τη Super League ως ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, στο πλαίσιο της κλήρωσης και μίλησε στο SPORT24 για το επίτευγμά του αλλά και τις φιλοδοξίες του με τον Ολυμπιακό.
Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων και σεβασμού, οι οπαδοί του Ηρακλή αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας για να βοηθήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή.
Οι Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Μπακασέτας, Φιλίπ Τζούρισιτς και Ίνγκι Ίνγκασον θα είναι οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη χρονιά όπως γνωστοποίησαν και επίσημα οι «πράσινοι».