Ο Λιονέλ Μέσι δεν βλέπει τον εαυτό του στη θέση του προπονητή, όμως παραδέχτηκε πως δεν έχει αποφασίσει με τι θα καταπιαστεί μετά το τέλος της καριέρας του
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λιονέλ Μέσι δεν φαντάζεται τον εαυτό του στην άκρη ενός πάγκου όταν ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.
Αυτό ανέφερε ο "πούλγκα" σε συνέντευξή του στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπογραμμίζοντας πως προς το παρόν σκέφτεται μόνο να ζει την καθημερινότητα και δεν έχει αποφασίσει τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Δεν θα ήθελα να γίνω προπονητής, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το τι θα ήθελα να κάνω στο μέλλον. Εκτιμώ πολύ περισσότερο από ό,τι πριν όλα όσα κάνω σε καθημερινή βάση, οπότε σκέφτομαι μόνο να παίζω, να προπονούμαι και να διασκεδάζω".
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 00:09
Με τον Χρήστο Αλεξίου βασικό, η Ίντερ νίκησε 3-0 τη Φιορεντίνα και πήρε τον τίτλο στην Primavera.
30/05 @ 22:34
Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League, οι φήμες για το μέλλον του Σιμόνε Ιντσάγκι στην Ίντερ φουντώνουν.
30/05 @ 21:53
Δείτε αναλυτικά τα μετάλλια του άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια!
30/05 @ 21:30
Το έκανε ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! Ο άρχοντας των κρίκων κατέκτησε -μαζί με τον Τούρκο Αντέμ Ασίλ- το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λειψίας, 8ο στη μυθική καριέρα του!
30/05 @ 21:12
Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι ο Ζερεμί Φριμπόνγκ, με τους «Reds» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Λεβερκούζεν!
30/05 @ 20:23
Τις διαπραγματεύσεις με τη Λειψία για την απόκτηση του 21χρονου Σλοβένου επιθετικού, Μπέντζαμιν Σέσκο, ξεκίνησε η Άρσεναλ σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports».
BEST OF THEMASPORTS