Να σκεφτούν ότι κάποτε ήταν μαζί στην ίδια κερκίδα

Να σκεφτούν ότι κάποτε ήταν μαζί στην ίδια κερκίδα

Δεν είναι μυστικό ότι το ενδιαφέρον αρκετών ποδοσφαιρόφιλών στην κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, ήταν στραμμένο και στο πότε θα διεξαχθεί ο πρώτος ιστορικός αγώνας ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ομόνοια 29Μ!

Και αυτό επειδή η Ομόνοια 29ης Μαΐου ιδρύθηκε από τη Θύρα 9 τον Ιούλιο του 2018 για τους... γνωστούς λόγους.

Δυστυχώς όμως, στο νότιο πέταλο του ΓΣΠ δεν θα βρίσκονται απόψε οι οργανωμένοι οπαδοί των νεοφώτιστων λόγω της κάρτας φιλάθλου και ως εκ τούτου, ο συγκεκριμένος αγώνας χάνει λίγο από τη... μαγεία του, αφού όλοι αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον που θα υπήρχε αν το νότιο πέταλο ήταν γεμάτο.

Το ζητούμενο πάντως στο αποψινό παιχνίδι είναι να... πρυτανεύσει η λογική, να αφήσουν άπαντες στην άκρη τα περί... «δύο κόσμων και όσα τους χωρίζουν» και να σκεφτούν ότι κάποτε υποστήριζαν όλοι την ίδια ομάδα και ήταν στην ίδια κερκίδα για να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα εντός ή εκτός γηπέδου.

Τα υπόλοιπα, στο χορτάρι του ΓΣΠ, εκεί που η Ομόνοια είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη, αλλά η Ομόνοια 29Μ είναι αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της για να... γράψει ιστορία με ένα θετικό αποτέλεσμα!

Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!