Ξένοι διαιτητές ορίστηκαν σε τέσσερα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στην Cyprus League by Stoiximan,
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε ξένο διαιτητή στους αγώνες Απόλλων-ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ-Άρης και ξένο VARίστα στα ματς Πάφος-Ομόνοια Αρ. και Εθνικός-Καρμιώτισσα. Ουσιαστικά οι δυο ξένοι, Ραπουάνο και Σούντμπεργκ θα διευθύνουν από δυο ματς, ένα ως πρώτοι διαιτητές και ένα ως VARίστες.
Δείτε όλους τους ορισμούς ΕΔΩ
Αναλυτικά όλα τα ματς με ξένους:
ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
Διαιτητής: Rapuano Antonio
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
ΠΑΦΟΣ FC - OMONOIA Αραδίππου
Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας
VAR: Sundberg Jakob Alexander
Κυριακή, 03.11.2024 / 17:00
ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Rapuano Antonio
Κυριακή, 03.11.2024 / 19:00
ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΡΗΣ Λεμεσού
Διαιτητής: Sundberg Alexander
VAR: Σολωμού Δημήτρης
Με επίδοση 54.83, η Κάλια Αντωνίου κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 100μ. ελεύθερο στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Βερολίνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 08:08
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου συνάντηση στο Αρχηγείο Αστυνομίας μεταξύ του κ. Θεμιστού Αρναούτη Αρχηγού Αστυνομίας και του κ. Χάρη Λοϊζίδη, Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, σε εξαιρετικά φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα.
16/07 @ 18:44
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, συνήλθε την περασμένη Δευτέρα σε συνεδρία και καταρτίστηκε σε Σώμα.
15/07 @ 14:24
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συμμετέχει στην εκστρατεία της UEFA για προσέλκυση νέων διαιτητών.
15/07 @ 08:52
Διεθνείς αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουλίου.
08/07 @ 09:28
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα της πρώτης φάσης της διοργάνωσης UEFA Europa Conference League.
04/07 @ 10:06
Η ΚΟΠ για σκοπούς σωστής ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού αλλά και για όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου μας, παρουσιάζει τις αλλαγές κανονισμών διαιτησίας που αποφασίστηκαν από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB) στους Κανόνες του Παιχνιδιού (Laws of the Game – LOTG) και τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS