Πόλυς ΧαραλάμπουςΛεύκωμα 750 σελίδων ετοιμάζεται από το ΔΣ του ΓΣΟ, σε συνεργασία με τον ερευνητή και συγγραφέα Δρ Χρύσανθο Χρυσάνθου. Το επετειακό λεύκωμα θα έχει τίτλο: «130 + 2 χρόνια ΓΣΟ». μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του στις 22 Νοεμβρίου, η οποία θα τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το κόστος για την έκδοση του λευκώματος, είναι παρά πολύ μεγάλο. Απαιτείται ποσό δεκάδων χιλιάδων ευρώ, κάποιες πληροφορίες λένε ότι κινηθεί μεταξύ 50 – 60 χιλιάδων ευρώ!
Τα έσοδα του ΓΣΟ έχουν μειωθεί καθοριστικά τα τελευταία δυο χρόνια, από τότε που μετακόμισαν στο Κολόσσι, οι τρεις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης.
Το Τσίρειο Στάδιο στην φετινή σεζόν δεν ενοικιάζεται σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα (πέρσι το χρησιμοποιούσε ως έδρα η ομάδα του Ύψωνα στην Β’ κατηγορία).
Το σημαντικότερο σταθερό έσοδο για τον ΓΣΟ είναι η μίσθωση του χώρου (που ήταν το «Τσιγκόθεο») από ιδιωτική εταιρία, δίπλα από το βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΛ, όπου φτιάχτηκαν γήπεδα padel και μίνι ποδοσφαίρου.
Γι’ αυτό και η ηγεσία του ΓΣΟ, έχει αποστείλει επιστολές προς εταιρίες και οργανισμούς, ούτως ώστε να συμβάλουν οικονομικά για την έκδοση του ιστορικού λευκώματος. Με σκοπό φυσικά να μην χρειαστεί να βγει το μεγάλο ποσό που απαιτείται, απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ με τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή, Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή Total Green.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/10 @ 15:40
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις για την υγεία και την «επίθεση» που δέχεται από το MEGA και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
19/09 @ 10:26
Ύστερα από την εξασφάλιση διαταγμάτων από το σωματείο ΑΠΟΕΛ, για ακύρωση της προχθεσινής συνέλευσης της ΚΟΕΚ (Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης), χθες έλαβαν ειδοποίηση από δικαστικό επιδότη, τόσο η Ομοσπονδία, όσο και 7 σωματεία (ναυτικοί όμιλοι).
17/09 @ 08:29
Ενάμισι μήνα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό, η οποία έπληξε και το άθλημα της κωπηλασίας, δεν υπήρξε ακόμα αποκατάσταση των ζημιών.
16/09 @ 12:39
Στις τάξεις των οπαδών των ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο «Αλφαμέγα», γίνεται συζήτηση γιατί δεν άνοιξαν ακόμα τα καφέ-εστιατόρια στην ανατολική κερκίδα…
09/09 @ 08:53
Από τις αρχές του καλοκαιριού, είχε προκληθεί αναστάτωση στο χώρο της κολύμβησης. Βασικά είχαν αντιδράσει κάποια σωματεία, επειδή με παρέμβαση του ΚΟΑ, έγινε προσπάθεια να παραχωρηθούν δυο γραμμές (διαδρομές) στον ΑΠΟΕΛ, στην πισίνα του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας.
09/09 @ 00:31
Ισχυρή σεισμική δόνηση, με επίκεντρο την Εύβοια, ταρακούνησε την Αττική.
BEST OF THEMASPORTS