Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ομέρ Ατζίλι από την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, γράφει ότι η Μπειτάρ θέλει να κινηθεί έντονα στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται τον Ιανουάριο, αλλά αν η ομάδα βρίσκεται στα υψηλά της βαθμολογίας.
Αναλυτικά:
«Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρίσκεται σε θετική τροχιά, καθώς ο ιδιοκτήτης της, Γκιλ Κοέν, προγραμματίζει σημαντική ενίσχυση της ομάδας ενόψει του Ιανουαρίου.
Μάλιστα, μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η ομάδα έχει ανακτήσει τη δυναμική της και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοδοξίες για την ευρωπαϊκή συμμετοχή αυξάνονται στον μέγιστο βαθμό.
Ο προπονητής Μπαράκ Αμπράμοφ αναγνωρίζει την ανάγκη για ενίσχυση, προκειμένου η Μπεϊτάρ να διατηρήσει την θέση της. Οι διαπραγματεύσεις για νέους παίκτες είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά η διοίκηση είναι έτοιμη να εξετάσει δημιουργικές και οικονομικές λύσεις για την απόκτηση «αστέρων» που θα κάνουν τη διαφορά.
Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο Όμερ Αζίλι που δεν τα πηγαίνει καλά στην Ομόνοια και ίσως επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ωστόσο, κάποιες υποχρεώσεις παραμένουν «εμπόδιο» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έστω και ως δανεικός.
Η Μπεϊτάρ εστιάζει στο παρόν και επιδιώκει να συνεχίσει την πορεία νικών της, προκειμένου να έχει τη στήριξη των φιλάθλων και να εξασφαλίσει έσοδα για περαιτέρω ενίσχυση. Ο Δεκέμβριος θα είναι καθοριστικός για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τις μεταγραφές».
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 23:43
Δείτε τι δήλωσε στο OMONOIA TV ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στην OPAP Arena με αντόπαλο την ΑΕΚ Αθηνών.
17/07 @ 21:58
Ένα στεφάνι με το κασκόλ της Ομόνοιας άφησαν στο μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη οι Κύπριοι οπαδοί.
17/07 @ 21:39
Μοναδικές στιγμές στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» πριν από τη σέντρα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ένωση και την Ομόνοια.
17/07 @ 21:38
Συγκινητικές στιγμές πριν το φιλικό της ΑΕΚ με την Ομόνοια, με τις δύο ομάδες να τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.
17/07 @ 21:04
Η Ομόνοια έμαθε απόψε τον πρώτο της αντίπαλο για την Ευρώπη.
17/07 @ 20:07
Οπαδοί της Ομόνοιας που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών, επισκέφτηκαν το μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη.
BEST OF THEMASPORTS