Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει, πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο στην εκκίνηση ακόμα μίας αγωνιστικής περιόδου.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχασαν την Κυριακή (27/10) στο Γουέμπλεϊ από τη Γουέστ Χαμ με 2-1, μία ήττα που τους φέρνει στη 14η θέση της Premier League με μόλις 11 βαθμούς μετά από εννέα αγωνιστικές,
Η προπονητική καρέκλα του Έρικ τεν Χαχ "πριονίζεται" επικίνδυνα, με πολλά ονόματα τεχνικών να ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, ενώ δημοσιεύματα από το Νησί παρουσιάζουν τον Τσάβι, που το καλοκαίρι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, να ηγείται της κούρσας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Ισπανός τεχνικός είχε την προηγούμενη εβδομάδα ραντεβού με μέλη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τη Δευτέρα (28/10) τα Μέσα της χώρας το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, αφού δημοσίευσαν ένα στόρι της γυναίκας του Τσάβι, που δείχνει τον 44χρονο να παίζει με τον γιο του, ο οποίος φοράει φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις