Το τρίτο να είναι το καλό

Το τρίτο να είναι το καλό

Η ΑΕΛ σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ θα ψάξει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν θα κατέβει στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με δυνατή ψυχολογία καθώς η νίκη που πέτυχε κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα την βοήθησε αρκετά. 

Αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα που δεν έγινε ποτέ αυτό θα είναι το τρίτο φετινό ντέρμπι για την ΑΕΛ. Στα προηγούμενα δύο με αντιπάλους την Πάφο αλλά και την Ομόνοια,  οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχασαν εύκολα και χωρίς καλή εμφάνιση.

Ζήτημα σήμερα είναι να σταματήσει όλο αυτό και η ΑΕΛ να πετύχει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι που θα την εκτοξεύσει και βαθμολογικά. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Κρητικοί και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται για τον τίτλο του Super Cup! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Κρητικοί και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται για τον τίτλο του Super Cup! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΟΦΗ και Ολυμπιακός τίθενται σήμερα στις 17:00 αντιμέτωποι στο Παγκρήτιο στον μεγάλο τελικό του Βetsson Super Cup!

BEST OF THEMASPORTS