Τεράστια επιτυχία για το Κυπριακό χάντμπολ και την ομάδα της SABBIANCO Ανόρθωσις. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Ανόρθωση επικράτησε του ΠΑΟΚ(τυπικά γηπεδούχος στο Κίτιον) με 37-33 για τον δεύτερο αγώνα των 2 ομάδων στον 2ο γύρο του EHF CUP Αντρών και παράλληλα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αναμέτρηση που έγινε στον Κίτιον, είχε τεράστιο ενδιαφέρον από την αρχή, με την ομάδα της Αμμοχώστου να καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 30-24 από τον πρώτο αγώνα. Η Ανόρθωση κατάφερε να προηγείται σταθερά στο σκορ και να κλείνει το ημίχρονο στο υπέρ της 19-17.
Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό της επανάληψης με 24-22. Η ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη έβγαλε αντίδραση όμως και με εξαιρετική απόδοση μέχρι το τέλος του αγώνα πήρε την νίκη με σκορ 37-33.
Να σημειώσουμε ότι ήταν συγκλονιστική και σήμερα η παρουσία πέρα των 800 οργανωμένων φίλων της Ανόρθωσης ενώ στις κερκίδες υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ από όλους τους συνδέσμους της ομάδας στην Κύπρο.
Sabbianco Aνόρθωση (Μάριος Ευσταθιάδης): Νούνγκοβιτς 1, Κωστακίδης 4, Γουργούμης, Λεωνίδου, Μπακατσέλος, Ι. Αργυρού 5, Μπέζερ 1, Καμπάρ 1, Τσαναξίδης 4, Αντάμοβιτς 2, Μούντιτς 4, Καϊμακάμης 2, Χαραλάμπους, Μούγιτς 4, Φέσιας, Σεϊρεκίδης 9
Δείτε την κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 20:20
Ανάρτηση από τους μαχητές για την πορεία που έκαναν για την μαύρη επέτειο από την Τουρκική εισβολή
20/07 @ 18:56
Είσοδος με πανό για την εισβολή στην Κύπρο έκαναν οι παίκτες της Λάρισας και της Ανόρθωσης πριν το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι
20/07 @ 20:34
Η Ανόρθωση ηττήθηκε από την Λάρισα με 2-0
19/07 @ 17:29
Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να δει τα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα σε live Streaming απευθείας στο κινητό ή τον υπολογιστή του.
18/07 @ 15:12
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε πως στις 8 Αυγούστου πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
18/07 @ 14:20
Αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης που πήγαν χθες βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το φιλικό ματς με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, μετέβη στο Μνημείο του Άλκη Καμπανού και άφησε λουλούδια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ultras.gr.
BEST OF THEMASPORTS