SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Θρίαμβος και πρόκριση με 2η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Θρίαμβος και πρόκριση με 2η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τεράστια επιτυχία για το Κυπριακό χάντμπολ και την ομάδα της SABBIANCO Ανόρθωσις. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Ανόρθωση επικράτησε του ΠΑΟΚ(τυπικά γηπεδούχος στο Κίτιον) με 37-33 για τον δεύτερο αγώνα των 2 ομάδων στον 2ο γύρο του EHF CUP Αντρών και παράλληλα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

 


Η αναμέτρηση που έγινε στον Κίτιον, είχε τεράστιο ενδιαφέρον από την αρχή, με την ομάδα της Αμμοχώστου να καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 30-24 από τον πρώτο αγώνα. Η Ανόρθωση κατάφερε να προηγείται σταθερά στο σκορ και να κλείνει το ημίχρονο στο υπέρ της 19-17.
Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό της επανάληψης με 24-22. Η ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη έβγαλε αντίδραση όμως και με εξαιρετική απόδοση μέχρι το τέλος του αγώνα πήρε την νίκη με σκορ 37-33.

Να σημειώσουμε ότι ήταν συγκλονιστική και σήμερα η παρουσία πέρα των 800 οργανωμένων φίλων της Ανόρθωσης ενώ στις κερκίδες υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ από όλους τους συνδέσμους της ομάδας στην Κύπρο.

Sabbianco Aνόρθωση (Μάριος Ευσταθιάδης): Νούνγκοβιτς 1, Κωστακίδης 4, Γουργούμης, Λεωνίδου, Μπακατσέλος, Ι. Αργυρού 5, Μπέζερ 1, Καμπάρ 1, Τσαναξίδης 4, Αντάμοβιτς 2, Μούντιτς 4, Καϊμακάμης 2, Χαραλάμπους, Μούγιτς 4, Φέσιας, Σεϊρεκίδης 9

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς έχουν επιλέξει συνολικά 16 γήπεδα για να φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να «καταλαμβάνουν» τη μερίδα του λέοντος, ενώ έγιναν γνωστοί και οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.