Κάρβουνο…

Κάρβουνο…

Πλήρωσαν ακριβά το καλοκαίρι την απόφαση τους να φέρουν στην Κύπρο τον Μάγιερ. Μόνο που μέχρι στιγμής, αποδεικνύεται… άνθρακας ο θησαυρός.

Ουδείς μπορεί να αδικήσει τα Μήντια, που «έπαιζαν» και παρουσίαζαν την είδηση της μετεγγραφής του ως «μπαμ».

Δεν είναι ο πρώτος που έρχεται με τόσο βαρύ βιογραφικό στο νησί, αλλά στον καθρέφτη που λέγεται γήπεδο, δεν υπάρχει «όμορφη» αντανάκλαση.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία.