«Αν δεν υπήρχε ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν θα ήμασταν εδώ»

«Αν δεν υπήρχε ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν θα ήμασταν εδώ»

Οι δηλώσεις του επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορου Μιχαηλούδη στον ΣΠΟΡ FM.

Τι είπε:

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ και τις απαιτήσεις του κόσμου: «Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά ο προπονητής είναι από τους καλύτερους, όταν δεν πάει καλά θέλουν να φύγει. Είναι η νοοτροπία των μεσογειακών χωρών. Την επιτυχία όλη την μοιράζονται στην αποτυχία ο προπονητής πληρώνει το μάρμαρο. Με την ΑΕΚ ήρθε δίκαια η ήττα και το ξεχνάμε, πρέπει να μάθουμε πράγματα και να προχωράμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο πρωταθλητής, παίζει και Ευρώπη, αυτό ίσως να επηρεάσει αρνητικά ή θετικά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πέρσι στη β’ φάση περάσαμε νικηφόρα από το ΓΣΠ, ο Γιαννάκης Οκκάς θα καταστρώσει το πλάνο του για να το πετύχουμε».

Για την προετοιμασία: «Οι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι μετά την ήττα και την εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ. Η σκέψη είναι μόνο στο ΑΠΟΕΛ και με τις απουσίες που θα έχουμε, το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα εξελιχτεί το παιχνίδι και με τον κόσμο στο πλάι μας τους 800 οπαδούς».

Για την βελτίωση που πρέπει να έρθει: «Για να φτιάξεις ευκαιρίες πρέπει να έχεις και καλή άμυνα, όλα συνδέονται. Είναι ομαδικό άθλημα, όλη η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει. Ακόμη κι ένας παίχτης να είναι κακός θα πρέπει να πάρει πάνω του όλη την ομάδα».

Για τον κόσμο«Είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα, αν δεν υπήρχε δεν θα ήμασταν εδώ, όποτε ζητήσαμε τη βοήθεια του ήταν δίπλα μας. Ακόμη και στα φιλικά προετοιμασίας, αγόραζαν εισιτήριο. Γνωρίζουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και ανταποκρίνονται. Θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει στο πλάι μας, ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και το Αντώνης Παπαδόπουλος σχεδόν γεμάτο. Δείχνει ότι έχει υπομονή ο κόσμος».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι ο Χρυσοστόμους λόγω τιμωρίας, πρόβλημα του Ρόγκουλιτς στο γόνατο θα τον αφήσει εκτός. Ο Μλάντοβιτς θα λείπει για δύο εβδομάδες. Ο Ιωάννου επέστρεψε στις προπονήσεις και βλέπουμε με χαρά να ακολουθεί την ομάδα, πλέον είναι θέμα προσαρμογής και ρυθμού. Ο Χρυσόπουλος θα παίξει κανονικά τη Δευτέρα και θα λείψει στο επόμενο ματς».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS