Ο κακός χαμός υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής, όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νιούελς για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι οπαδοί της Μπόκα, που ήταν πίσω από τους πάγκους, άρχισαν να πετούν καρέκλες σε εκείνους της «Λόμπο», οι οποίοι προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό για να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Χοσέ Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος είναι πρόεδρος της Μπόκα, και μπήκε μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» για να χωρίσει τους μαινόμενους οπαδούς.
Η Μπόκα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν για τον δεύτερο ημίχρονο, όταν υπήρξε «βροχή» από καρέκλες στην αντίπαλη πλευρά. Οι οπαδοί της Χιμνάσια αντέδρασαν έντονα, προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό και υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ οι παίκτες ζητούσαν απελπισμένοι να σταματήσουν όλα αυτά τα γεγονότα.
Εκεί βγήκε μπροστά ο Ρικέλμε, ο οποίος με χειρονομίες και φωνές, προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα και μετά από 20 λεπτά κατάφερε να ηρεμήσει η κατάσταση.
Πηγή: sport-fm.gr
Τον ανάμεναν αργά χθες βράδυ τον Γκάρι Ροντρίγκες στην Λεμεσό, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα. Σήμερα θα περάσει από τις διαδικασίες των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων, αν αποδειχθεί «ταύρος», τότε θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/01 @ 18:50
Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βουλγαρία, ΑΙΚ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας τα βρήκαν σε όλα, έτσι ο Ιωάννης Πίττας θα περάσει το Σαββατοκύριακο από ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας 3 χρόνων με την Βουλγαρική ομάδα.
31/01 @ 18:43
Μετά από σχεδόν δώδεκα χρόνια, ο Νεϊμάρ επέστρεψε στο σπίτι του! Η Σάντος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σταρ, που πριν από μερικές ημέρες είχε αποδεσμευτεί από την Αλ Χιλάλ.
27/01 @ 12:40
Ολα είναι σχεδόν έτοιμα για να δουν ξανά οι οπαδοί της Σάντος το είδωλο τους, Νεϊμάρ, με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ με την Αλ Χιλάλ, ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η φημολογία σχετικά με το μέλλον του παραμένει έντονη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
27/01 @ 09:50
Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Γκαμπριέλ Μπατίστα.
26/01 @ 22:46
Νέα γκέλα για την Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα!
25/01 @ 11:46
Ο DDR μερικούς μήνες μετά την απόλυσή του από την αγαπημένη του Ρόμα, με τον κόσμο τότε να ξεσηκώνεται για την απόφαση της διοίκησης των «τζαλορόσι», πήρε τις ανάσες του, σκέφτηκε καθαρά και επέλεξε να κάνει κάτι που θα του γεμίσει την ψυχή.
BEST OF THEMASPORTS