Νέος ύποπτος αγώνας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο!
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, κατόπιν ενημέρωσης της UEFA προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Επιτροπή μας, αποφάσισε όπως:
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ένα ατελείωτο πάρτι για την Ατλέτικο Μινέιρο εξελίχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Copa Libertadores τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/10).
Σε ένα γήπεδο που κόχλαζε, οι Βραζιλιάνοι έστησαν πάρτι με καλεσμένη τη Ρίβερ Πλέιτ και ρίχνοντάς της ξεγυρισμένη τριάρα (3-0), έγιναν αφεντικά για την πρόκριση στον τελικό.
Η ομάδα του Σκάρπα, που έπαιξε βασικός σε όλο το παιχνίδι, άνοιξε το σκορ με τον Ντεΐβερσον στο 23', με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει δίχτυα και στο 6', όμως το γκολ να ακυρώνεται.
Τελικά, ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματά του στο 70' και τέσσερα λεπτά αργότερα (74') ο Παουλίνιο ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Μινέιρο μέσα σε χαμό στην Arena MRV!
Να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε με τη βραζιλιάνικη ομάδα ο Μπερνάρ, καθώς ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι τραυματίας.
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Μποταφόγκο και Πενιαρόλ, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Πηγή: sport-fm.gr