Ξεκίνησε φουριόζος και μετά... σίγησε

Ξεκίνησε φουριόζος και μετά... σίγησε

Ο Ρώσος ακραίος επιθετικός της ΑΕΛ, Δανιήλ Λεσοβόι, ξεκίνησε... φουριόζος στο πρωτάθλημα σκοράροντας και στα τρία πρώτα παιχνίδια της Λεμεσιανής ομάδας κόντρα σε Ομόνοια 29Μ, Ομόνοια Αραδίππου και Πάφος FC.

Στα επόμενα τρια ματς όμως απέναντι σε Ομόνοια, Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα «σίγησε», αλλά στην ΑΕΛ δεν ανησυχούν, αφού ο Ρώσος εξτρέμ έχει δείξει την κλάση του, είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του και είναι σίγουροι πως είναι θέμα χρόνου να... συνδεθεί ξανά με τα αντίπαλα δίχτυα.

Περιμένουν ότι αυτό θα συμβεί στο Κυριακάτικο (27/10, 19:00) ντέρμπι στο «κεκλεισμένων των θυρών» στάδιο Αλφαμέγα με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική.

Ένα κομβικό παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΛ θα... μετρήσει ξανά τις δυνάμεις της κόντρα σε ομάδα που έχει στόχο όχι απλά την εξάδα αλλά και τον τίτλο.

Στα προηγούμενα δύο ματς πάντως κόντρα σε Πάφο και Ομόνοια, γνώρισε ισάριθμες ήττες. Δεν υπολογίζουμε φυσικά την ήττα από τον Απόλλωνα στα «χαρτιά» με 3-0.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πώς ένας Κύπριος έχασε 850 χιλιάδες ευρώ - Κατήγγειλε απάτη στην Αστυνομία

Πώς ένας Κύπριος έχασε 850 χιλιάδες ευρώ - Κατήγγειλε απάτη στην Αστυνομία

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 63χρονο, ότι μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου 2023 – Δεκεμβρίου 2025, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά, πέραν των 850 χιλιάδων ευρώ.