Η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεπέρασε το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας στο City Ground με τον συνήθη ύποπτο, Κρις Γουντ να χρίζεται σκόρερ και τους "reds" να επικρατούν με 1-0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League, καθυώς επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, που παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το ματς στο City Ground είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να γίνονται αρκετά απειλητικές. Στο 20ο λεπτό ο Ενκέτια έπιασε ένα ωραίο σουτ, το οποίο όμως τράνταξε το δοκάρι του Σελς. Τρία λεπτά μετά ο αρχηγός της Φόρεστ, Ράιαν Γέιτς, έπιασε μια ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελάνγκα, αλλά αυτή σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Γουντς κινήθηκε στην πορεία της αλλά δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος η Πάλας απάντησε με κάποια ωραία σουτ του Έζε από μακρινή απόσταση. Στο ένα εξ αυτών στο 61ο λεπτό ο Σελς την άγγιξε με τα ακροδάχτυλα και με τη βοήθεια του δοκαριού παραχώρησε κόρνερ. Ωστόσο στο 65' ο Γουντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Λονδρέζων και με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.
Η Πάλας πίεσε μέχρι το φινάλε για την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε με το 1-0 να μένει μέχρι και το φινάλε.
Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
- Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 4-1 (36' Κουλουσέβσκι, 52' Μπισουμά, 55' αυτ. Αρεολά, 60' Σον - 18' Κούντους)
- Σαουθάμπτον - Λέστερ 2-3 (8' Άρτσερ, 28' Αρίμπο - 65' Μπουονανότε, 74' πεν. Βάρντι, 90+8' Αγιού)
- Νιουκάστλ - Μπράιτον 0-1 (35' Γουέλμπεκ)
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 2-1 (47' Γκαρνάτσο, 62' Χόιλουντ - 45+5' Πίνοκ)
- Ίπσουιτς - Έβερτον 0-2 (17' Εντιαγέ, 40' Κιν)
- Φούλαμ - Άστον Βίλα 1-3 (5' Χιμένες - 9' Ρότζερς, 60' Γουότκινς, 69' αυτ. Ντιόπ)
- Μπόρνμουθ - Άρσεναλ 2-0 (70' Κρίστι, 79' πεν. Κλάιφερτ)
- Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (7' Λάρσεν - 33' Γκβαρντιόλ, 90+5' Στόουνς)
- Λίβερπουλ - Τσέλσι 2-1 (30' Σαλάχ - 51' Τζόουνς, 48' Τζάκσον)
- Νότιγχαμ - Κρίσταλ Πάλας 1-0 (65' Γουντ)
Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 23:59
Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Έντσο Μαρέσκα με ένα masterclass οδήγησε την Τσέλσι στο Club World Cup, βασιζόμενος σε γνωστά και μη «όπλα».
14/07 @ 21:01
Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λούκα Μόντριτς με κάθε επισημότητα, με τους ροσονέρι να ανακοινώνουν τον 39χρονο άσο.
14/07 @ 21:01
Ο Άλβαρο Καρέρας αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Μπενφίκα και πρόσθεσε έναν ακόμη γηγενή παίκτη στο ρόστερ της.
14/07 @ 18:06
Ο Λαμίν Γιαμάλ πόσταρε στα social media ένα βίντεο από το πάρτι των 18ων γενεθλίων του, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
14/07 @ 17:13
Με το… τελικό 4-3 η Τσέλσι επικράτησε της Παρί και σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες στην κορυφαία 11άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
14/07 @ 14:55
Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μιλάνο και εντός των επόμενων ωρών θα έχει επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Μίλαν
BEST OF THEMASPORTS