Ανδρέας Σταύρου

Μπορεί να χρειάστηκαν σχεδόν 7 χρόνια, αλλά επιτέλους η Πάφος έχει ομαδάρα...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όταν ανέλαβαν οι Λομάκιν και Ντουμπόφ την Πάφο το 2017, είχαν βλέψεις για μεγάλα πράγματα. Να φτιάξουν ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο και αυτό το κατάφεραν,  να φτιάξουν δικό τους γήπεδο, ένα όνειρο που ευελπιστούν ότι θα υλοποιηθεί και μια ομάδα που για αυτήν θα είναι περήφανη όλη η πόλη αλλά θα την συζητάει και όλη η Κύπρος. 

Στο κομμάτι δημιουργίας μιας ομάδας μοντέλου η Πάφος και οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη του χτισίματος,  πέρασαν από 40 κύματα κάνοντας πολλά λάθη. Αν και κατά καιρούς πέρασαν απο την ομάδα πολύ καλοί παίκτες με σπουδαία βιογραφικά, δεν μπόρεσαν να δικαιώσουν τις προσδοκίες.

Επιπλέον οι πολλές αλλαγές προπονητών σε συνδυασμό με ανθρώπους που δεν μπορούσαν καν να καθοδηγήσουν σωστά την ομάδα,  δεν επέτρεπαν στην Πάφο να κάνει το κάτι παραπάνω έτσι ώστε να πιάσουν τόπο και τα πολλά λεφτά που σπαταλούσαν οι ιδιοκτήτες. 

Με τον ερχομό του Μπεργκ το 2022 φάνηκε πως ίσως κάτι θα άλλαζε.  Η ομάδα ήταν εξαιρετική μέχρι ενός σημείου όταν και πάλι άρχισε να στραβώνει η κατάσταση και στο φινάλε της η χρονιά έκλεισε με αποτυχία. 

Το καλοκαίρι του 2023 ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο στον πάγκο αλλά και την έλευση αρκετών νέων παικτών. Η ομάδα την σεζόν 2023 - 2024 είχε καλές αλλά και κακές στιγμές. Υπήρξαν όντως περιπτώσεις που Ι Ισπανός βρέθηκε στην πόρτα εξόδου αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας μαθαίνοντας από τα λάθη στο παρελθόν, πίστωσαν τον προπονητή, τον άφησαν να δουλέψει και σήμερα μήνα Οκτώβριο η Πάφος έχει κατακτήσει κύπελλο, μπήκε στην League Phase του Conference League και στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγώνες έχει μαζέψει 19 βαθμούς με απολογισμό 6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ αλλά στην Πάφο έχουν φτιάξει μια ομάδα μοντέλο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Vergoote θα σφυρίξει στο Πάφος - Heidenheim-ThemaSports
22/10 @ 11:35

Ο Vergoote θα σφυρίξει στο Πάφος - Heidenheim

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές του αγώνα της Πάφου με την Heidenheim

Ματθαίου: «Η φετινή Πάφος πως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα - Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»-ThemaSports
21/10 @ 10:47

Ματθαίου: «Η φετινή Πάφος πως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα - Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε το μέλος του γραφείου Τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για τη νέα νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και για τη συνέχεια.

Ίσως η πρώτη Κυπριακή ομάδα με δύο ΙΣΑΞΙΕΣ ενδεκάδες στην πράξη!-ThemaSports
20/10 @ 13:35

Ίσως η πρώτη Κυπριακή ομάδα με δύο ΙΣΑΞΙΕΣ ενδεκάδες στην πράξη!

Όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή η Πάφος FC, αλλά το έκανε και με επιβλητικό τρόπο, αφού συνέτριεψε την Καρμιώτισσα με 4-0, χωρίς μάλιστα τον προπονητή της στον πάγκο, κάνοντας και ροτέισιον λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (24/10) κόντρα στη Γερμανική Χάιντενχαϊμ!

Ένα γκολ παραπάνω ο Ζαιρο-ThemaSports
20/10 @ 13:10

Ένα γκολ παραπάνω ο Ζαιρο

Το ξεκίνημα του Ζαιρο στο φετινό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από πέρυσι

«Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη»-ThemaSports
19/10 @ 21:25

«Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο βοηθός προπονητής της Πάφου, Σεμπάστιαν Κορόνα.

«Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αυτό θέλει»-ThemaSports
19/10 @ 21:20

«Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αυτό θέλει»

Iκανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του αλλά και το δικό του γκολ παρουσιάστηκε ο Τάνκοβιτς με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ