Πόλυς Χαραλάμπους

Δυο παίχτες που έχουν προσδώσει… ποιότητα στον φετινό Απόλλωνα, είναι οι Γκαετάν Βέϊσμπέκ και Κουετίν Μπουαγκάρντ. Μαζί με τον Σέσσι Ντε Αλμέιδα, αποτελούν τα τρία γαλλικά «κλειδιά», από τη δική τους απόδοση εξαρτάται εν πολλοίς η λειτουργία της ομάδας, από τη μέση και μπροστά…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μπουαγκάρντ «άγγιξε» το γκολ σε δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και σε άλλη μια στην επανάληψη, όταν σημάδεψε το δοκάρι στο 60’ (από πάσα του Ντε Αλμέιδα).

Ο Γκαετάν Βέϊσμπέκ, ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο, για την εύκολη σχετικά νίκη επί της Ομόνοιας 29ης Μαίου. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ «νίκησε» τον Μπρολ. Είχε ακόμα ένα επικίνδυνο σουτ (συρτό) λίγο αργότερα για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Και οι τρεις Γάλλοι παίχτες του άξονα της μεσαίας γραμμής, μέχρι στιγμής, δικαιολογούν τις συστάσεις που τους συνόδευαν, όταν ήρθαν στην Λεμεσό το καλοκαίρι. Πιο ουσιαστικός δείχνει ο Βέϊσμπέκ, το χθεσινό ήταν το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ήταν στο παιχνίδι με την ΕΝΠ.    

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήρε το ζητούμενο στο ρελαντί, παρέμεινε στα ψηλά και... «ακονίζει τα ξίφη του» για τη συνέχεια!-ThemaSports
20/10 @ 22:20

Πήρε το ζητούμενο στο ρελαντί, παρέμεινε στα ψηλά και... «ακονίζει τα ξίφη του» για τη συνέχεια!

Χωρίς να χρειαστεί να πατήσει το πόδι στο «γκάζι» ο Απόλλωνας, πήρε το ζητούμενο κόντρα στην Ομόνοια 29Μ και επέστρεψε στις νίκες μετά το στραπάτσο από την Καρμιώτισσα.

Ανησυχία για Σεσί Ντ' Αλμέιδα-ThemaSports
20/10 @ 20:31

Ανησυχία για Σεσί Ντ' Αλμέιδα

Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Σεσί Ντ' Αλμέιδα, στο αποψινό παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ...

Δεύτερο και για Ντορεγκαράι!-ThemaSports
20/10 @ 19:52

Δεύτερο και για Ντορεγκαράι!

Μετά τον Βέισμπεκ, σκόραρε και ο Ντορεγκαράι για τον Απόλλωνα στο ματς με την Ομόνοια 29Μ στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο προσωπικό γκολ στα τελευταία τρία ματς-ThemaSports
20/10 @ 19:34

Δεύτερο προσωπικό γκολ στα τελευταία τρία ματς

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό κόντρα στην Ομόνοια 29Μ με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέισμπεκ, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, να σκοράρει για 2η φορά στο πρωτάθλημα.

Στην κεντρική εξέδρα ο πρόεδρος του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/10 @ 18:44

Στην κεντρική εξέδρα ο πρόεδρος του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο στάδιο «Αλφαμέγα» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια 29Μ βρίσκεται ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης.

Άλλαξε τους τρεις από τους έντεκα ο Γκούλα-ThemaSports
20/10 @ 18:11

Άλλαξε τους τρεις από τους έντεκα ο Γκούλα

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα για το αποψινό (19:00) ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ έκανε ο Αντριάν Γκούλα, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης (6ης) αγωνιστικής απέναντι στην Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ