Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά την ήττα από την ΕΝΠ με 1-0 στο ΓΣΠ στην 7η αγωνιστική.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τους παίκτες μου σήμερα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους φιλάθλους μας. Αυτό που πήγε λάθος ήταν ότι δεν σκοράραμε και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα στα δίχτυα. Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα και παίρνω εγώ όλη την ευθύνη δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου το επαναλαμβάνω».

Στη διάσκεψη τύπου: «Άσχημο αποτέλεσμα, δεν το περιμέναμε. Δεν φταίει κάποιος άλλος πέραν από τον εαυτό μου. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, κυριάρχησαν, κάναμε ευκαιρίες, κάναμε καλή δουλειά, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ. Η ΕΝΠ σκόραρε ακριβώς το ίδιο γκολ όπως κόντρα στην Πάφο και έπρεπε να μην είχαμε αφήσει χώρο για το σουτ Εγώ φταίω, φαίνεται δεν μπόρεσα να μεταφέρω τις πληροφορίες που έπρεπε στους παίκτες. Δεν είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι μείναμε στο μηδεν για ακόμα ενα ματς μετά το ματς με Αρη. Φτιάχνουμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε.Η σεζον είναι μεγάλη, κακές εμφανίσεις μπορεί να έχουμε όμως σήμερα τα κάναμε όλα και δεν σκοράραμε και χάσαμε. Δεν υπάρχει χρόνος να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να συνεχίσουμε».

Φταίει η κούραση ή υπήρξε υποτίμηση; «Απλά χάσαμε μπορεί να συμβεί δεν το θέλαμε σίγουρα και δεν φταίει κανένα γεγονός. Δεν υποτίμησα κανέναν αντίπαλο στην καριέρα μου για να το κάνω και σήμερα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις περισσότερο τακτικά και αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε καλύτερα».

Επηρέασαν οι αλλαγές; «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι λάθος γιατί σήμερα παλέψαμε με ό,τι είχαμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

 
ΙΔΑΝΙΚΟ ντεμπούτο για Χιμένεθ που άφησε υποσχέσεις για... ωραία πράγματα σε Κύπρο και Ευρώπη!

ΙΔΑΝΙΚΟ ντεμπούτο για Χιμένεθ που άφησε υποσχέσεις για... ωραία πράγματα σε Κύπρο και Ευρώπη!

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, την οποία συνέτριψε με 0-5 στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ και δείχνει να έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα μετά το προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν, που έφερε δύο αλλαγές προπονητών.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι Ομονοιάτες στο ΓΣΠ-ThemaSports
19/10 @ 17:47

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι Ομονοιάτες στο ΓΣΠ

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον κόσμο της Ομόνοιας στο στάδιο ΓΣΠ ενόψει του αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ.

Καρέ αλλαγών από τον Νταμπράουσκας-ThemaSports
19/10 @ 17:05

Καρέ αλλαγών από τον Νταμπράουσκας

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ.

Οι επιλογές του Νταμπράουσκας με Σεμέδο και Γιόβετιτς-ThemaSports
19/10 @ 16:47

Οι επιλογές του Νταμπράουσκας με Σεμέδο και Γιόβετιτς

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, για τον σημερινό (18:00) αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ΕΝΠ, για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Χαρτς-ThemaSports
19/10 @ 14:00

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Χαρτς

Πριν τέσσερις μέρες η προσεχώς αντίπαλος της Ομόνοιας στην Ευρώπη Χαρτς ανακοίνωσε ως νέο προπονητή τον Neil Critchley και σήμερα έκανε τις πρώτες δηλώσεις του

Κομβική επιστροφή!-ThemaSports
19/10 @ 12:50

Κομβική επιστροφή!

Χαμόγελα στην Ομόνοια με την επάνοδο Σεμέδο

Ομόνοια: Πληροφορίες για εισιτήρια και προσέλευση στον σημερινό (19/10) αγώνα-ThemaSports
19/10 @ 11:36

Ομόνοια: Πληροφορίες για εισιτήρια και προσέλευση στον σημερινό (19/10) αγώνα

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ