Το μυαλό σε Τσέλιε και ενίσχυση
Στο ματς με την Τσέλιε Σλοβενίας για τον β' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη έχουν συγκεντρωθεί στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την πρώτη της νίκη μετά από ένα δίμηνο πανηγύρισε η Βαγιαδολίδ, που επικράτησε 3-2 της Αλαβές εκτός έδρας.
Οι Βάσκοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μαρτίνεθ, ωστόσο στο 17’ ο Σιλά έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι.
Με τον ίδιο τρόπο ο Άμαλα έκανε την ανατροπή στο 72’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τουαμί σφράγισε τη νίκη της ομάδας του Πάουλο Πετσολάνο, με την Αλαβές να ξαναμπαίνει στο ματς με τον Γκαρθία στις καθυστερήσεις αλλά να είναι πια αργά.
Μάλιστα, ο σκόρερ του τελευταίου τέρματος... κατάφερε να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες αμέσως μετά, έχοντας περάσει στον αγώνα ως αλλαγή!
Παρασκευή (18/10)
Αλαβές-Βαγιαδολίδ 2-3
(6’ Μαρτίνεθ, 90+7’ Γκαρθία – 17’ πέν. Σιλά, 72’ πέν. Άμαλα, 76’ Τουαμί)
Σάββατο (19/10)
Mπιλμπάο-Εσπανιόλ (15:00)
Οσασούνα-Μπέτις (17:15)
Τζιρόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (19:30)
Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Κυριακή (20/10)
Μαγιόρκα-Ράγιο Βαγιεκάνο (15:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεγανές (17:15)
Βιγιαρεάλ-Χετάφε (19:30)
Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη (22:00)
Δευτέρα (21/10)
Βαλένθια-Λας Πάλμας (22:00)
Πηγή: sport-fm.gr