Ο Λαμίν Γιαμάλ αναμένεται να κατακτήσει τον τίτλο του κορυφαίου ταλέντου στον κόσμο για το 2024.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λαμίν Γιαμάλ μόλις στα 17 του χρόνια, είναι το κορυφαίο ταλέντο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, όπου αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα ή την Εθνική Ισπανίας.
Ο νεαρός σταρ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο του «Golden Boy» για το 2024, καθώς την περασμένη σεζόν είχε σε 50 συμμετοχές, επτά γκολ και 10 ασίστ με την Μπαρτσελόνα, ενώ ήταν και από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του Euro με τη χώρα του.
Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε χρόνο από την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Tuttosport» για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.
Η τελική 25αδα των παικτών που θα διεκδικήσουν αυτήν την διάκριση, η οποία θα απονεμηθεί στις 17 Δεκεμβρίου στο Τορίνο, με τον Γιαμάλ να... περιμένει απλά για να την βάλει στη συλλογή του, είναι η εξής:
Λαμίν Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα)
Γουίλσον Oντoμπερτ (Τότεναμ)
Αντρέας Σέλντερουπ (Μπενφίκα)
Eντρικ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Μπεν Σεγκίρ (Μονακό)
Εμπεναγκουλά (Γιουβέντους)
Σάμου Ομοροντιόν (Πόρτο)
Οσκαρ Γκλουχ (Ζάλτσμπουργκ)
Ντεζιρέ Ντουέ (Παρί Σεν Ζερμέν)
Ματίς Τελ (Μπάγερν Μονάχου)
Αρντά Γκιουλέρ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Ανταμ Γουόρτον (Κρίσταλ Πάλας)
Σαντιάγο Μοσκέρα (Βαλένθια)
Κενάν Γιλντίζ (Γιουβέντους)
Τζέιμς Γκίτενς (Ντόρτμουντ)
Λενί Γιορό (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Γιορέλ Χάτο (Αγιαξ)
Κόμπι Μέινου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς (Μπάγερν Μονάχου)
Ρίκο Λιούις (Μάντσεστερ Σίτι)
Σαβίνιο (Μάντσεστερ Σίτι)
Πάου Κουμπαρσί (Μπαρτσελόνα)
Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Γουόρεν Ζαΐρ Εμερί (Παρί Σεν Ζερμέν)
Ζοάο Νέβες (Παρί Σεν Ζερμέν)
Πηγή: sportal.gr
Ποιος να το περίμενε αλήθεια πριν από μερικά χρόνια όταν ο ΑΠΟΕΛ κατακτούσε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, ότι θα φτάναμε σε μια πενταετία, να έχουμε πέντε διαφορετικούς πρωταθλητές;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/04 @ 00:10
Μέσω νέας ανακοίνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να μην κατέβει στον αυριανό τελικό του Copa del Rey.
26/04 @ 00:00
Διπλό επιπέδου Champions League πανηγύρισε η Νις! Με πρωταγωνιστή τον Σανσόν, πέρασε σαν άνεμος από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν και υποχρέωσε τους πρωταθλητές στην πρώτη φετινή τους ήττα (3-1).
25/04 @ 23:48
Με γκολ στο τέλος, η Χάιντενχαϊμ επικράτησε 1-0 της Στουτγκάρδης εκτός έδρας και έκανε βήμα παραμονής, αφήνοντας στο -5 την Μπόχουμ.
25/04 @ 23:15
Χέρτα Βερολίνου και Μαγδεμβούργο έμειναν στο 1-1, με το Αμβούργο να έχει την ευκαιρία να αγκαλιάσει την άνοδο.
25/04 @ 23:11
Απίθανος Κουλούρης χάρισε με καρέ (!) τη νίκη, 5-4, στην Πογκόν ενάντια στην Πούζτσα!
25/04 @ 22:50
Η Ρεάλ έβγαλε ανακοίνωση για τα όσα έχουν συμβεί με τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου, τονίζοντας πως είναι εχθροί της «βασίλισσας» και πρέπει η ομοσπονδία να προχωρήσει στην αντικατάσταση τους.
BEST OF THEMASPORTS