Το σωματείο Ανόρθωσις, εξέδωσε ανακοίνωση-υπενθύμιση για την αυριανή (18/10) έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου ο Κυριάκος Πραστίτης θα παρουσιάσει στα Μέλη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για έγκριση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει τα μέλη του Συλλόγου για τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, ώρα 17:30, στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», στο Αθλητικό Κέντρο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:
Παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από τον κ. Κυριάκο Πραστίτη, για έγκριση.
*Σημείωση:
(α) Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου, κανένα Τακτικό Μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2024».
Η κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Αυγούστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 20:20
Ανάρτηση από τους μαχητές για την πορεία που έκαναν για την μαύρη επέτειο από την Τουρκική εισβολή
20/07 @ 18:56
Είσοδος με πανό για την εισβολή στην Κύπρο έκαναν οι παίκτες της Λάρισας και της Ανόρθωσης πριν το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι
20/07 @ 20:34
Η Ανόρθωση ηττήθηκε από την Λάρισα με 2-0
19/07 @ 17:29
Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να δει τα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα σε live Streaming απευθείας στο κινητό ή τον υπολογιστή του.
18/07 @ 15:12
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε πως στις 8 Αυγούστου πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
18/07 @ 14:20
Αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης που πήγαν χθες βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το φιλικό ματς με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, μετέβη στο Μνημείο του Άλκη Καμπανού και άφησε λουλούδια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ultras.gr.
BEST OF THEMASPORTS