Ο θρυλικός Πολ Γκασκόιν επέκρινε την παρουσία του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρότεινε την επιστροφή του 82χρονου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της ομάδας, έστω και για μία σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Έρικ Τεν Χαγκ αποτελεί... persona non grata στο Μάντσεστερ καθώς έχει οδηγήσει σε κάκιστες πορείες τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο για την ώρα παραμένει ασφαλής στη θέση του, παρά τη λαϊκή «απαίτηση» να αποχωρήσει.
Ο τελευταίος που τον επέκρινε ήταν ο θρυλικός Πολ Γκασκόιν, ο οποίος πρότεινε την επιστροφή του 82χρονου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της ομάδας, έστω και για μία σεζόν.
Παράλληλα, ο σπουδαίος Άγγλος τα έβαλε και με τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», τονίζοντας πως θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο τον Τεν Χαγκ.
«Λυπάμαι τον Τεν Χαγκ. Θα ήθελα να δω τον Φέργκιουσον να επιστρέφει. Ας γυρίσει για μια σεζόν να δούμε τι θα κάνει με αυτούς τους παίκτες, γιατί μερικοί δεν σέβονται τον Τεν Χαγκ.
Πρέπει να του δείχνουν σεβασμό, είναι σε έναν τόσο τεράστιο σύλλογο. Αλλά πιστεύω πως μερικοί παίκτες δεν έχουν καταλάβει για ποια ομάδα παίζουν», ανέφερε αναλυτικά ο Γκασκόιν σε podcast.
sport-fm.gr
Οι πολλές αλλαγές στην εντεκάδα δεν βοήθησαν την Ομόνοια αλλά θα μπορούσε για διαφορετική προσέγγιση ο Μπεργκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 11:58
Δεν πήρε καλά την απώλεια του Leagues Cup μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι στον τελικό o Λουίς Σουάρες, που… έφτυσε ένα μέλος των Σιάτλ Γουόντερερς!
01/09 @ 11:42
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να λογίζεται ο Τζίτζι Ντοναρούμα, αφού οι «σίτιζενς» τα βρήκαν σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ιταλό πορτιέρε.
01/09 @ 08:20
Παίκτης της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Αλεξάντερ Ίσακ, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να κάνει λόγο για συμφωνία της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ στα 150 εκατ. ευρώ!
01/09 @ 00:56
Την βρήκε από... Μαδριλένους η Μπαρτσελόνα! Οι πρωταθλητές, ήταν κακοί στο «Βαγιεκάς» και παρότι προηγήθηκαν με πέναλτι του Γιαμάλ, είδαν τη Ράγιο να τους... φρενάρει στην 3η αγωνιστική (1-1).
01/09 @ 00:32
Ο Ντάνιελ Ποντένσε θα φτάσει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Δευτέρας για να υπογράψει ξανά στον Ολυμπιακό, ως δανεικός από την Αλ Σαμπάμπ!
31/08 @ 23:02
Η Κρίσταλ Πάλας πέρασε επιβλητικά από το «Βίλα Παρκ» κι έφτασε στο τελικό 3-0 επί της Άστον Βίλα, η οποία θ’ αρχίσει ν’ αντιμετωπίζει σιγά-σιγά και τη δυσαρέσκεια του κόσμου…
BEST OF THEMASPORTS