Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κονσταντίνοφ πήρε φανέλα βασικού για το παιχνίδι ανάμεσα σε Βουλγαρία και Λουξεμβούργο, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Νations League.
Τη μεγαλύτερη συμφωνία σε ό,τι αφορά την εταιρεία ένδυσης για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι με την επέκταση της συνεργασίας της με την Puma για την επόμενη... 10ετία!
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης στη νίκη με 3-0 επί της Ντέγκερφορς (13/07) πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι μαθαίνεις από τα λάθη σου και τα διορθώνεις στο επόμενο παιχνίδι.
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, με τις επευφημίες του κόσμου να ηχούν αλλά και με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, καταφέραμε να «κλέψουμε» για λίγα λεπτά τον Ανδρόνικο Κακουλλή, αμέσως μετά το προχθεσινό (13/07) παιχνίδι.