Αν αξιοποιήσει το ΚΑΣΤΡΟ της, τότε θα ελπίζει για... ΨΗΛΑ

Αν αξιοποιήσει το ΚΑΣΤΡΟ της, τότε θα ελπίζει για... ΨΗΛΑ

Η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

 Οι Λαρνακείς ξεκίνησαν την σεζόν με διπλό στην Λεμεσό επί του Απόλλωνας όμως ακολούθησε η ήττα από την Πάφο, ενώ... δεν έφτανε η ήττα στο ΓΣΠ από την Ομόνοια, στη συνέχεια ήρθε η γκέλα (2-2) με τον Εθνικό στην ΑΕΚ Αρένα.

Οι κιτρινοπράσινοι αντέδρασαν με νίκες επί Νέας Σαλαμίνας και ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και πλέον ένα από τα ζητούμενα είναι η αξιοποίηση της έδρας!

Ανόρθωση εντός, ΑΕΛ εκτός, Άρης εντός, ΕΝΠ εκτός, Καρμιώτισσα εντός, Ομόνοια 29Μ εκτός, Ομόνοια Αραδίππου εντός, Απόλλωνας εντός, Πάφος εκτός είναι το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους, με την ομάδα της Λάρνακας να καλείται να δώσει συνέχεια στις νίκες για να ελπίζει στο... ψαλίδισμα της διαφοράς από την κορυφή.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε τα εύσημα στον Ben Shelton για την εμφάνισή του και τη νίκη του, ενώ τόνισε πως για τον ίδιο μένει μια γλυκόπικρη γεύση, όντας περήφανος με το πως πάλεψε στο τουρνουά, αλλά όχι ικανοποιημένος με την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι.