Γεμάτο το απουσιολόγιο του Απόλλωνα

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Απόλλωνα

Εννέα ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, οι Χάμπος, Άδωνη, Ντιόν, Μάρκες και Αρτυματάς παραμένουν παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, οι Σπόλιαριτς και Σαγκάλ απεκόμισαν πρόβλημα από το προηγούμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ενώ οι Μαλεκκίδης και Μπολί ακολουθούν εδώ και μέρες ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Αντριάν Γκούλα ευελπιστεί πως μερικοί εξ αυτών θα είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα τεθούν στη διάθεσή του.

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Ομόνοια 29Μ (20/10) με την επιστροφή στις επιτυχίες να θεωρείται επιτακτική ανάγκη.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Το ματς της χρονιάς στο Αλφαμέγα! Η πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Μαρτίνς

ΑΕΛ: Το ματς της χρονιάς στο Αλφαμέγα! Η πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Μαρτίνς

Με φόντο μια ολόκληρη σεζόν, η ΑΕΛ υποδέχεται την Πάφο στις 19:00 στο «Άλφαμεγα» για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να καθορίσει τα πάντα. Για τους «γαλαζοκίτρινους», το παιχνίδι δεν είναι απλώς σημαντικό — είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για διάκριση και ευρωπαϊκή προοπτική.