Εννέα ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, οι Χάμπος, Άδωνη, Ντιόν, Μάρκες και Αρτυματάς παραμένουν παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, οι Σπόλιαριτς και Σαγκάλ απεκόμισαν πρόβλημα από το προηγούμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ενώ οι Μαλεκκίδης και Μπολί ακολουθούν εδώ και μέρες ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ο Αντριάν Γκούλα ευελπιστεί πως μερικοί εξ αυτών θα είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα τεθούν στη διάθεσή του.
Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Ομόνοια 29Μ (20/10) με την επιστροφή στις επιτυχίες να θεωρείται επιτακτική ανάγκη.
Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Σεργίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/06 @ 11:32
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τη Νέφτσι Μπακού για τη μεταγραφή του Σεσί Ντ' Αλμέιδα.
05/06 @ 08:31
Τα τελευταία 24ωρα το πρόσωπο που μοιάζει επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου του Απόλλωνα, είναι ο γιατρός Κωνσταντίνος Ρούσος.
04/06 @ 20:48
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Ακαδημίας της Απόλλων Ladies που έγινε στην "Αυλή του Μεζέ" στον Πύργο Λεμεσού.
04/06 @ 14:41
Όλα δείχνουν ότι απέμειναν τα... τυπικά για την ολοκλήρωση του deal ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέφτσι Μπακού, για τη μεταγραφή του Σεσί Ντ' Αλμέιδα.
03/06 @ 12:07
Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μόργκαν Μπράουν στον Απόλλωνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από εξαετή θητεία στον Άρη. Ο 26χρονος Άγγλος (γεννημένος στο Λέστερ) έχει ζήσει από την πρώτη μέρα, την «μεταμόρφωση» των πρασίνων της Λεμεσού, από κομπάρσοι σε πρωταγωνιστές…
01/06 @ 11:25
Ανακοίνωση από το σωματείο του Απόλλωνα
BEST OF THEMASPORTS