Μάμας Φιλίππου

Μισή ντουζίνα αποχωρήσεις προπονητών από το φετινό πρωτάθλημα της Cyprus League by Stoiximan συμπληρώθηκε με την αποδέσμευση του Ζοσέ Ντομίνγκες από τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, τον χορό των αποδεσμεύσεων άνοιξε ο Χουάν Φεράντο (09/08) από τον πάγκο της ΑΕΚ, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και μετά το κακό ευρωπαικό ξεκίνημα των «κιτρινοπράσινων». Ακολούθησε ο Νταβίντ Γκαγιέγο από τον ΑΠΟΕΛ (24/08) και αυτός πλήρωσε το «μάρμαρο» για την κακή πορεία στην Ευρώπη, μετά από πέντε επίσημα παιχνίδια αποχώρησε.

Τρίτος στη λίστα είναι ο νυν Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος αποχώρησε από την Καρμιώτισσα (24/09) για να αναλάβει την Εθνική Κύπρου.

Με το πέρας της 6ης αγωνιστικής, άλλοι τρεις προπονητές είδαν την πόρτα της εξόδου. Ο τέταρτος στη λίστα είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου από τη Νέα Σαλαμίνα (06/10), πλήρωσε το κακό ξεκίνημα των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα. Την επόμενη μέρα (07/10) η ΕΝΠ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ισραηλινό προπονητή Όρι Γκούτμαν. Σήμερα (09/10) γράφτηκε και ο επίλογος για τον Ζοσέ Ντομίνγκες με τον ΑΠΟΕΛ.

Απολογισμός, στις πρώτες 6 αγωνιστικές, 6 αποχωρήσεις προπονητών... 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου στο «Ντέρμπι»: Ο Άρης, η συνέχεια, τα εισιτήρια με Χαρτς και το γηπεδικό-ThemaSports
09/10 @ 16:14

Δημητρίου στο «Ντέρμπι»: Ο Άρης, η συνέχεια, τα εισιτήρια με Χαρτς και το γηπεδικό

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας ήταν καλεσμένος στο «Ντέρμπι» και τον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και 97.6.

ΠΑΣΠ: «Αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε»!-ThemaSports
09/10 @ 11:25

ΠΑΣΠ: «Αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε»!

Οι μαθητές του ΚΔ’ Δημοτικού Σχολείου Κάτω Πολεμιδιών επιφύλασσαν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στον ΠΑ.Σ.Π. την περασμένη εβδομάδα. Μία φωτογραφία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου, μας γέμισε με χαρά και αισιοδοξία για το αύριο.

«Μαρκάρει καθυστερημένα αντίπαλο, κάνοντας μια ξεκάθαρη παράβαση» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
09/10 @ 11:08

«Μαρκάρει καθυστερημένα αντίπαλο, κάνοντας μια ξεκάθαρη παράβαση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο θέμα της επεξήγησης φάσεων της 6ης αγωνιστικής έγινε αναφορά στις σωστές αποφάσεις για τα δύο πέναλτι του Άρη κόντρα στην Ομόνοια.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (6η αγωνιστική)-ThemaSports
09/10 @ 10:02

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών (6η αγωνιστική)

Για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ έχει επιλέξει τις πιο κάτω φάσεις για επεξήγηση για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών και του πρωτοκόλου του VAR. 

Στα προημιτελικά η  Μπόρατς-ThemaSports
08/10 @ 19:45

Στα προημιτελικά η Μπόρατς

Στους «8» του κυπέλλου προκρίθηκε η Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Το ψάχνουν για να τους πάρει μέχρι... Μάιο (τουλάχιστον)!-ThemaSports
08/10 @ 19:42

Το ψάχνουν για να τους πάρει μέχρι... Μάιο (τουλάχιστον)!

Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ κινούνται στην αγορά με στόχο να βρουν τον κατάλληλο τεχνικό που θα οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες μέρες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ