Οι Άγγλοι διεθνείς είδαν όσα... δεν έβλεπε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο Euro 2024 και ανέδειξαν τον Κόουλ Πάλμερ κορυφαίο παίκτη της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το 2023-2024!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ice-cold, Κόουλ Πάλμερ, παρέλαβε το βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του για τη σεζόν 2023-2024, έπειτα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε ανάμεσα στους διεθνείς της εθνικής ομάδας.
Μάλιστα, έκανε τόση μεγάλη διαφορά για τους συμπαίκτες του, που η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε εκείνον κι όχι τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, παρά τα όσα έκανε ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του Euro 2024.
Ο Πάλμερ δεν πήρε φανέλα βασικού ούτε σε ένα παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κι όμως, περνώντας με αλλαγή, είχε ασίστ στον ημιτελικό και γκολ στον μεγάλο τελικό απέναντι στους Ισπανούς.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι που φτάνει σε αυτή τη διάκριση στα «τρία λιοντάρια», μετά τον Άσλεϊ Κόουλ από το 2010.
sport-fm.gr
Σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Ματία Σπόλιαριτς, αφού δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν (2025-2026).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/08 @ 08:28
Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Φόλενταμ η Αλκμααρ και, με το 2-2 κόντρα τους νεοφώτιστους για τη δεύτερη αγωνιστική της Eredivisie, έμεινε στο -2 από την κορυφή.
18/08 @ 08:22
Έστω και δύσκολα, η Σεν Τρούιντεν νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Λα Λουβιέρ για τη δέκατη αγωνιστική της Jupiler League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
18/08 @ 08:14
Με ασίστ για το τέταρτο γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο ντεμπούτο του, η Σπόρτινγκ «ισοπέδωσε» 6-0 την Αρούκα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τη δεύτερη αγωνιστική της Primeira liga και το «2 στα 2».
18/08 @ 08:08
Πρεμιέρα με μεγάλη νίκη για την Εσπανιόλ, που επικράτησε 2-1, με ανατροπή, της Ατλέτικο Μαδρίτης.
18/08 @ 07:45
Με τον Μόντριτς να ντεμπουτάρει στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν κατάφερε πολύ εύκολα να προκριθεί στον 2ο γύρο του Coppa Italia με το 2-0 επί της Μπάρι, αλλά ανησυχεί για τον Λεάο. Στα πέναλτι πέρασε η Πίζα.
17/08 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν στην έναρξη των υποχρεώσεών της για τη Ligue1 της νέας σεζόν χρειάστηκε ένα γκολ του Βιτίνια για να κάμψει την αντίσταση της Ναντ (1-0).
BEST OF THEMASPORTS