Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στα Τέμπη, εκεί όπου έξι φίλοι του Δικεφάλου έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο πριν από 25 χρόνια.
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιείται και φέτος στα Τέμπη το μνημόσυνο των έξι «αετόπουλων», οι οποίοι στις 4 Οκτωβρίου του 1999 βύθισαν στο πένθος το πανελλήνιο.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να τιμήσει την μνήμη τους, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης και οι Δημήτρης Σαραϊδάρης, Δημήτρης Κωττάς και Μάριος Σινανάι για λογαριασμό της Β' ομάδας.
Παράλληλα, στεφάνια απέστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ΑΣ ΠΑΟΚ, η ΕΠΟ εκ μέρους Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και σωρεία συνδέσμων του Δικεφάλου απ' όλο τον κόσμο!
Το μήνυμα ήταν ένα και ήταν κοινό απ' όλους: «Αδέρφια ζείτε!»
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε δελτίο Τύπου για το «πράσινο φως» που άναψε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ,
για τη συμμετοχή του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας.
Η Α.Ε. Λάρισας ανακοίνωσε τον Μπόγιαν Κοβάσεβιτς, με τον Σέρβο ακραίο αμυντικό που αγωνιζόταν πέρσι στην Καρμιώτισσα, να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί».
Νικηφόρο και χωρίς προβλήματα το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Αυστρία με τους πράσινους να ξεμουδιάζουν (3-0) επί της Μέταλιστ. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Τσιριβέγια, Τουμπά, Κυριακόπουλο.