Ανδρέας Χρίστου

Χωρίς ανάσα αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία η Ομόνοια ταξιδεύει στη Λεμεσό (19:00-Cytavision) για το ντέρμπι με τον Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λευκωσίας μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί της ΑΕΛ και της Βίκινγκουρ θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

Στο προηγούμενο εκτός έδρας ντέρμπι ηττήθηκε από την Κυρία και αυτή τη φορά απέναντι στον απαιτητικό Άρη θέλει να δείξει χαρακτήρα και να πάρει το τρίποντο.

Στα αγωνιστικά οι Σεμέδο, Μουσιαλόφσκι και ο τιμωρημένος Στεπίνσκι θα απουσιάσουν με τον Νταμπρόυσκας να ψάχνει το πλάνο που θα παρουσιάσει όσο πιο φρέσκια γίνεται την ομάδα του, αφού μόλις πριν τρεις μέρες αγωνίστηκε στην Ευρώπη. Στα αξιοσημείωτα και η συμπερίληψη του νεοφερμένου Στέφαν Γιόβετιτς στην αποστολή.

Με αυτά τα δεδομένα ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα οι... σταθεροί Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου και Χαμάς.

Στη μεσαία γραμμή σίγουρος είναι ο Μάριτς και πιο μπροστά του ίσως δούμε αλλαγές. Ο Χάμπος θα αγωνιστεί αντί του Εβάντρο ενώ και ο Εράκοβιτς δείχνει πως χρειάζεται ξεκούραση. Εάν μείνει στον πάγκο ο Μαυροβούνιος τότε την θέση του θα πάρει ο Κούσουλος.

Στα φτερά ο Λοΐζου θα κινείται δεξιά και ο Σίμιτς αριστερά ενώ στην κορυφή θα επιστρέψει βασικός ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντεμπούτο στη Λεμεσό;-ThemaSports
05/10 @ 23:40

Ντεμπούτο στη Λεμεσό;

Ο Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκεται στην αποστολή της Ομόνοιας για το αυριανό (6/10, 19:00) ντέρμπι με τον Άρη στο στάδιο Αλφαμέγα.

ΕΙΔΗΣΗ με Γιόβετιτς!-ThemaSports
05/10 @ 20:22

ΕΙΔΗΣΗ με Γιόβετιτς!

Στην αποστολή της Ομόνοιας για τον αγώνα με τον Άρη ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Με Γιόβετιτς η αποστολή ενόψει Άρη!-ThemaSports
05/10 @ 20:19

Με Γιόβετιτς η αποστολή ενόψει Άρη!

Με τον Γιόβετις η αποστολή της Ομόνοιας για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ποιος να του το 'λεγε του Κακουλλή!-ThemaSports
05/10 @ 14:45

Ποιος να του το 'λεγε του Κακουλλή!

Ποιος να του το έλεγε του Ανδρόνικου Κακουλλή τη σεζόν 2017-2018 όταν έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας σε αγώνα πρωταθλήματος (σ.σ. στις 06/05/2018 κόντρα στην Ανόρθωση εκτός έδρας) σε ηλικία 17 ετών, ότι μέσα σε λιγότερο από επτά χρόνια, θα έφτανε μία ανάσα από το να πιάσει τον θρυλικό Ράινερ Μάρκο Ράουφμαν στην κορυφή των σκόρερ της Λευκωσιάτικης ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η άλλη κάμερα του αγώνα με τη Βίκινγκουρ (BINTEO)-ThemaSports
04/10 @ 18:45

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η άλλη κάμερα του αγώνα με τη Βίκινγκουρ (BINTEO)

Η Ομόνοια δημοσίευσε βίντεο με πλάνα από πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βίκινγκουρ για την πρεμιέρα της League Phase του Europa Conference League.

MVP ο Κακουλλής (Βίντεο)-ThemaSports
04/10 @ 15:15

MVP ο Κακουλλής (Βίντεο)

Ο κόσμος της Ομόνοιας ψήφισε τον Κακουλλή για MVP του ψεσινού αγώνα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ