Μάμας ΦιλίππουΝέα ήττα για τη Νέα Σαλαμίνα, η πέμπτη σε έξι παιχνίδια έχοντας μάλιστα και την χειρότερη άμυνα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν 18 γκολ σε 6 αγώνες, δηλαδή δέχεται μέσο όρο τρια γκολ ανα παιχνίδι.
Τριάρα από την Ανόρθωση, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια. Τέσσαρα από την Πάφο και δύο από τον Εθνικό- στη μοναδική νίκη της Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα (3-2), που βρίσκεται και στην πρότελευταια θέση του πίνακα... απολογισμός άκρως απογοητευτικώς για την προσφυγική ομάδα.
Την ίδια ώρα, ανεπιθύμητος για τους οργανωμένους οπαδούς ο Κύπριος τεχνικός, Χριστόδουλος Χριστοδούλου και όπως όλα δείχνουν το επικρατέστερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.
Ακολουθεί διακοπή λόγω Εθνικών υποχρεώσεων και μάλλον στο επόμενο εντός έδρα παιχνίδι με την ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική (21/10, 19:00) οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε με νέο προπονητή, αφού το κλίμα δεν σηκώνει κι άλλο τον Κύπριο τεχνικό.
Το σπριντ που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίχτες του την επίτευξη του 2-1, αποτελεί το γεγονός που συζητιέται περισσότερο, μετά την χθεσινή ισοπαλία με τον Ακρίτα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 11:03
Όλα όσα ειπώθηκαν στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας.
16/10 @ 20:24
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ντάνιελ Πέρεθ, αντιμετωπίζει ένα ήπιας μορφής παθολογικό ζήτημα.
16/10 @ 12:39
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ.
15/10 @ 17:44
Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου, συνάντησε τον Στρατηγικό Σύμβουλο και Πρέσβη του Νταμπλούχου Ελλάδας Ολυμπιακού Πειραιώς, Κριστιάν Καρεμπέ, σε ένα συνέδριο στη Μαδρίτη (σ.σ. World Football Summit) και δεν έχασε την ευκαιρία για μία selfie μαζί του!
09/10 @ 13:07
Η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε για την επιτυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Μιχαήλ...
09/10 @ 11:24
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.
BEST OF THEMASPORTS