Πρέπει ΣΙΓΟΥΡΑ να βελτιώσει πράγματα, αλλά έχει αντίπαλο και την... γκίνια
Καλή η κριτική, αλλά στο ποδόσφαιρο για να πετύχεις τους στόχους σου, χρειάζεται να έχεις μαζί σου σε κάποιες... κομβικές στιγμές και τη ρημάδα την τύχη!



Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε. Ήταν δύσκολη νίκη παρά το 5-2. Θέλουμε χρόνο, γιατί η ομάδα έχει χτιστεί με 17-18 νέους παίκτες και χρειάζεται υπομονή, αυτό ζητάμε από τον κόσμο μας που ξέρουμε πόσο απαιτητικός είναι».
Για το αν είναι το πρώτο του χατ-τρικ: «Είναι το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα μου. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν ξεκίνησα στην ενδεκάδα φέτος και ελπίζω αυτή η μπάλα που θα την πάρω σπίτι μου, να με βοηθήσει στη συνέχεια. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που ήταν στο γήπεδο και απόψε».