Για δεύτερη φορά κόντρα σε ομάδα της Ισλανδίας

Για δεύτερη φορά κόντρα σε ομάδα της Ισλανδίας

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην Βίκινγκουρ για την 1η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ

Η Ομόνοια για 2η φορά στην ιστορία της θα παίξει κόντρα σε ομάδα απο την Ιρλανδία στα γήπεδα της Ευρώπης,  με στόχο αυτή την φορά να τα πάει καλύτερα. 

Η πρώτη φορά ήταν το καλοκαίρι του 1975 όταν αντιμετώπισε την Αρκανές για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Σε διπλούς αγώνες κέρδισε τον πρώτο αγώνα με 2-1 στο ΓΣΠ ενώ στον επαναληπτικό έχασε με 0-4.

49 χρόνια μετά ήρθε η ώρα να τα πάει καλύτερα και να ξεκινήσει ιδανικά την League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ και 76 μεταγραφές: Οι τεράστιες δαπάνες της Σίτι στην περίοδο των 114 παραβάσεων

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ και 76 μεταγραφές: Οι τεράστιες δαπάνες της Σίτι στην περίοδο των 114 παραβάσεων

Η Μάντσεστερ Σίτι επένδυσε τεράστια ποσά στην προσπάθειά της να εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με τις μεταγραφικές της κινήσεις σε μία αμφιλεγόμενη περίοδο να σπάνε τα ταμεία.