Τον Γενάρη θα μας… «ξανάρθει» ο Αραούχο

Τον Γενάρη θα μας… «ξανάρθει» ο Αραούχο

Δυο εβδομάδες μετά την απόφαση του Σέρχιο Αραούχο, να πάει στην Σέρο Πορτένο της Παραγουάης, ο άνθρωπος που τον επηρέασε καθοριστικά, αποτελεί παρελθόν.

Μιλάμε για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έπεισε τον Αργεντινό επιθετικό, να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική.

Τον απέλυσαν χτες τον Μανόλο, επειδή προέκυψαν μερικά «ανάποδα» αποτελέσματα.

Δεν κατέχουμε πληροφορία, ότι έπεσε σε κατάθλιψη ο Αραούχο (δεν είναι και πιτσιρίκκι), όμως λαμβάνοντας υπόψη ότι υπέγραψε τρίμηνο συμβόλαιο, τον Γενάρη θα διαβάσετε ξανά ότι «παίζει» για Κύπρο.

Εκτός κι αν επιλέξει καμιά μικρομεσαία ομάδα της Ελλάδος, όπως κάνουν συνήθως παίχτες που ήταν «βαριά ονόματα» σε μεγάλες ομάδες στα ντουζένια τους.  

* "Οδηγία" προς ναυτιλομένους της διαδυκτιακής ενηνέρωσης. Ηρεμήστε λίγο με τα "κλικ μπέϊτ" και μας κοροϊδεύει πολλής κόσμος! 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως τελικά ακολούθησε την… καρδιά του!

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως τελικά ακολούθησε την… καρδιά του!

Για ποιον λόγο ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013, αν και είχε συμφωνήσει να διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον;