Τον Γενάρη θα μας… «ξανάρθει» ο Αραούχο

Τον Γενάρη θα μας… «ξανάρθει» ο Αραούχο

Δυο εβδομάδες μετά την απόφαση του Σέρχιο Αραούχο, να πάει στην Σέρο Πορτένο της Παραγουάης, ο άνθρωπος που τον επηρέασε καθοριστικά, αποτελεί παρελθόν.

Μιλάμε για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έπεισε τον Αργεντινό επιθετικό, να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική.

Τον απέλυσαν χτες τον Μανόλο, επειδή προέκυψαν μερικά «ανάποδα» αποτελέσματα.

Δεν κατέχουμε πληροφορία, ότι έπεσε σε κατάθλιψη ο Αραούχο (δεν είναι και πιτσιρίκκι), όμως λαμβάνοντας υπόψη ότι υπέγραψε τρίμηνο συμβόλαιο, τον Γενάρη θα διαβάσετε ξανά ότι «παίζει» για Κύπρο.

Εκτός κι αν επιλέξει καμιά μικρομεσαία ομάδα της Ελλάδος, όπως κάνουν συνήθως παίχτες που ήταν «βαριά ονόματα» σε μεγάλες ομάδες στα ντουζένια τους.  

* "Οδηγία" προς ναυτιλομένους της διαδυκτιακής ενηνέρωσης. Ηρεμήστε λίγο με τα "κλικ μπέϊτ" και μας κοροϊδεύει πολλής κόσμος! 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η φιλία του Μπέκαμ με τον Τζόρνταν, οι κοινές διακοπές και το «Νο23» στη Ρεάλ προς τιμήν του «AIR»

Η φιλία του Μπέκαμ με τον Τζόρνταν, οι κοινές διακοπές και το «Νο23» στη Ρεάλ προς τιμήν του «AIR»

Μάικλ Τζόρνταν και Ντέιντ Μπέκαμ κάνουν διακοπές μαζί για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο καλοκαίρι δείχνοντας πως έχουν αναπτύξει μια ισχυρή φιλία μεταξύ τους.