Πόλυς Χαραλάμπους

Την χειρότερη τους εμφάνιση έκαναν στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, δεν έφτιαξαν ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ. Μπαίνοντας πιο δυνατά στην επανάληψη, όταν άνοιξαν το σκορ (58’), οι οπαδοί στις κερκίδες, πίστεψαν ότι θα απλοποιούνταν τα πράγματα...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνέβη το αντίθετο, αφού μετά το 65’ οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ τους, ήρθε από «δώρο» του Βούρου, ο οποίος έκανε κακό υπολογισμό στην πάσα συμπαίχτη του προς τα πίσω…

Πάλι καλά που κέρδισε το πέναλτι ο Μαλεκκίδης στις καθυστερήσεις, επειδή οι περισσότεροι παίχτες ήταν «πνιγμένοι» στο άγχος. Ήταν και πολύ καλός ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ο Αντελέγιε.

Το μήνυμα που θα πρέπει να λάβουν προπονητής και παίχτες, από το χθεσινό ματς, είναι ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να μπαίνουν δυνατά από το ξεκίνημα, για να μην τους δίδουν δικαιώματα να πιστέψουν ότι θα κάμουν ζημιά.

Στο οργανωτικό κομμάτι, ειδικά στον άξονα, λειτούργησαν πολύ καλύτερα τα πράγματα όταν μπήκε ο Σπόλιαριτς. Ο Κύπριος χαφ, έβγαλε την σέντρα στο πρώτο γκολ, προσπάθησε να «τσιμπήσει» τη μπάλα ο Βάϊσμπεκ, εν τέλει γράφτηκε το 1-0 από το πόδι αντιπάλου. Ο Γάλλος χαφ ήταν ο παίχτης που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σήμερα θα υπάρξει ενημέρωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπολί, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Για τον Σέσσι Ντε Αλμέιδα, δόθηκε ενημέρωση ότι ένιωσε σφίξιμο στο πόδι και έμεινε εκτός αποστολής.

Επόμενος αντίπαλος η Καρμιώτισσα την Παρασκευή (4/10) εκτός έδρας. Θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο, τον Ιταλό πρώην διεθνή Καμορανέζι.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΚΟΥΛΑ: «Αυτή η νίκη είναι καλύτερη ακόμη κι από 6-0»  (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/09 @ 09:48

ΓΚΟΥΛΑ: «Αυτή η νίκη είναι καλύτερη ακόμη κι από 6-0» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλωνας ανήρτησε βίντεο με την ομιλία του Αντριάν Γκούλα στους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, μετά τη νίκη με την ΕΝΠ.

Ο λυτρωτής Ντορεγκαράι και το... «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» που ήχησε στο Κολόσσι για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές!-ThemaSports
30/09 @ 00:07

Ο λυτρωτής Ντορεγκαράι και το... «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» που ήχησε στο Κολόσσι για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές!

Όχι απλά ζορίστηκε ο Απόλλωνας στο ματς με την ΕΝΠ στο στάδιο «Αλφαμέγα», αλλά βρέθηκε μία ανάσα από την... γκέλα και λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις από το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντορεγκαράι που έγραψε το 2-1, πριν βάλει οριστικά τη σφραγίδα στο τρίποντο ο Βέισμπεκ με το τρίτο γκολ.

Ανησυχία για Μπολί...-ThemaSports
29/09 @ 19:56

Ανησυχία για Μπολί...

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Τσαρλς Μπολί, στον αποψινό αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΕΝΠ...

Απόλλων: Τίμησε τη μνήμη του Πάμπου Λυμπουρίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
29/09 @ 18:55

Απόλλων: Τίμησε τη μνήμη του Πάμπου Λυμπουρίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η διοίκηση του Απόλλωνα τίμησε τη μνήμη του του Πάμπου Λυμπουρίδη, πριν από την έναρξη του αποψινού αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στη Λεμεσιανή ομάδα και την ΕΝΠ.

Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σεσί Ντ' Αλμέιδα-ThemaSports
29/09 @ 18:11

Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σεσί Ντ' Αλμέιδα

Εκτός αποστολής από τον αποψινό (29/09) αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο την ΕΝΠ έμεινε ο Σεσί Ντ' Αλμέιδα.

ΓΚΟΥΛΑ: «Φυσικά και φιλοδοξούμε για το πρωτάθλημα, όμως πάμε βήμα βήμα - Είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας σπριντ»-ThemaSports
29/09 @ 21:34

ΓΚΟΥΛΑ: «Φυσικά και φιλοδοξούμε για το πρωτάθλημα, όμως πάμε βήμα βήμα - Είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας σπριντ»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΕΝΠ για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ