Ομόνοια: Ο απολογισμός των ακαδημιών

Ομόνοια: Ο απολογισμός των ακαδημιών

Πέντε αναμετρήσεις περιλάμβανε το σημερινό για τις ομάδες της Ακαδημίας της Ομόνοιας. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός.

 
Στο πρωτάθλημα Νέων η ομάδα Κ19 υποδέχθηκε τη Δόξα για την 3η αγωνιστική και στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων των Παίδων οι ομάδες Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17 αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του Εθνικού Άσσιας.
 
Η Κ19 κέρδισε εντός έδρας τη Δόξα με 2-1 και μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. Οι Ψηλογένης και Νεοφύτου πέτυχαν τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
 
Η Κ17 ηττήθηκε με 3-5 από τον Εθνικό Άσσιας. Τα γκολ σημείωσαν οι Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης και Λυθραγκωμίτης.
 
Η Κ16 εξήλθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στον Εθνικό Άσσιας εντός έδρας. Το γκολ πέτυχε ο Θεοφάνους.
 
Η Κ15 κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας τον Εθνικό Άσσιας. Το γκολ πέτυχαν οι Σώζου, Σάββα και Γιαλλούρης.
 
Η Κ14 κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας τον Εθνικό Άσσιας. Τα δύο γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Θωμά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.