Γιάννης Ιωάννου

Για μία ακόμη φορά, δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια η ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μάλιστα, η αποψινή ήταν η... 10η σερί νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα του κόντρα στη Λεμεσιανή ομάδα, η οποία συνέχισε την αρνητική παράδοση, παρότι ξεκίνησε ιδανικά το ματς με την γκολάρα του Σινγκ μόλις στο 8ο λεπτό και κρατούσε το προβάδισμα της έλεω... Μπράγκα μέχρι το 44ο λεπτό, όταν και ισοφάρισε ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εννιά σερί νίκες στο ΓΣΠ η Ομόνοια - Πότε ήταν το τελευταίο διπλό της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρώτο της ντέρμπι μακριά από το στάδιο «Αλφαμεγα», το δείγμα της ΑΕΛ δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικό, αφού η ομάδα όχι μόνο δεν ήταν ανταγωνιστική, αλλά γλίτωσε το διασυρμό, χάρη στον σπουδαίο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Βίκτορ Μπράγκα, ο οποίος έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση, αλλά... δεν γινόταν να αποκρούσει τα πάντα.

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για να είμαστε απόλυτοι για το αν η Λεμεσιανή ομάδα έχει τις δυνατότητες φέτος για να κυνηγήσει μία θέση στην εξάδα, όμως ακόμα κι αν το καταφέρει, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι, πέρα από το να έχει... ρυθμιστικό ρόλο.

Πλέον, το επόμενο Σάββατο (05/10) η ΑΕΛ έχει ένα παιχνίδι «must-win» στην έδρα της κόντρα στον Εθνικό, το οποίο επιβάλλεται να κερδίσει για να πάρει μια βαθμολογική ανάσα πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος και μετά... βλέπουμε.

Αυτό πάντως που πρέπει να προβληματίσει πολύ τον Κρις Κόλμαν, είναι η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αφού με εξαίρεση το ματς κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου που κράτησε το μηδέν, στα άλλα τρία παιχνίδια απέναντι σε Ομόνοια 29Μ, Πάφος FC και Ομόνοια, δέχθηκε οκτώ γκολ!

Σημειώνουμε ότι από το σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΠ, η ΑΕΛ έχασε και έναν παίκτη για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, τον στόπερ Άκος Κέτσκες που αποβλήθηκε στο 80΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κακουλλή που έφευγε μόνος απέναντι από τον Μπράγκα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΛΜΑΝ: «Νίκησε η καλύτερη ομάδα»-ThemaSports
27/09 @ 21:19

ΚΟΛΜΑΝ: «Νίκησε η καλύτερη ομάδα»

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ασταμάτητο τραγούδι παρά την ήττα οι ΑΕΛίστες (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/09 @ 21:08

Ασταμάτητο τραγούδι παρά την ήττα οι ΑΕΛίστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περίπου 800 οπαδοί της ΑΕΛ που βρέθηκαν απόψε στο ΓΣΠ για τον αγώνα με την Ομόνοια, παρα την ήττα, δεν σταμάτησαν το τραγούδι.

ΓΚΟΛ και ΧΑΜΟΣ από τους ΑΕΛίστες στο πετάλο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/09 @ 19:11

ΓΚΟΛ και ΧΑΜΟΣ από τους ΑΕΛίστες στο πετάλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 8' η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Σίνγκ και έγινε χαμός στο νότιο πέταλο, που φιλοξενούνται οι ΑΕΛίστες.

Οι έντεκα του Κρις Κόλμαν για τη μάχη με την Ομόνοια-ThemaSports
27/09 @ 17:45

Οι έντεκα του Κρις Κόλμαν για τη μάχη με την Ομόνοια

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

«Δεν μπορείς να αποφασίζεις σε μια ώρα τέτοιες ποινές…»-ThemaSports
27/09 @ 10:25

«Δεν μπορείς να αποφασίζεις σε μια ώρα τέτοιες ποινές…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Supersport 104.

Έντονη αντίδραση από ΑΕΛ: «Ακατανόητη απόφαση από τον Αθλητικό δικαστή»-ThemaSports
26/09 @ 19:40

Έντονη αντίδραση από ΑΕΛ: «Ακατανόητη απόφαση από τον Αθλητικό δικαστή»

Η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για μηδενισμό της στο αναβληθέν Λεμεσιανό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια της.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ