ΕΙΔΗΣΗ για «Η. Πούλλος» - Προχωρά άμεσα η αναβάθμιση στο Γέρι!
Η Ομόνοια είναι έτοιμη να αναβαθμίσει το Ηλίας Πούλλος
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μάλιστα, η αποψινή ήταν η... 10η σερί νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα του κόντρα στη Λεμεσιανή ομάδα, η οποία συνέχισε την αρνητική παράδοση, παρότι ξεκίνησε ιδανικά το ματς με την γκολάρα του Σινγκ μόλις στο 8ο λεπτό και κρατούσε το προβάδισμα της έλεω... Μπράγκα μέχρι το 44ο λεπτό, όταν και ισοφάρισε ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εννιά σερί νίκες στο ΓΣΠ η Ομόνοια - Πότε ήταν το τελευταίο διπλό της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο πρώτο της ντέρμπι μακριά από το στάδιο «Αλφαμεγα», το δείγμα της ΑΕΛ δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικό, αφού η ομάδα όχι μόνο δεν ήταν ανταγωνιστική, αλλά γλίτωσε το διασυρμό, χάρη στον σπουδαίο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Βίκτορ Μπράγκα, ο οποίος έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση, αλλά... δεν γινόταν να αποκρούσει τα πάντα.
Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για να είμαστε απόλυτοι για το αν η Λεμεσιανή ομάδα έχει τις δυνατότητες φέτος για να κυνηγήσει μία θέση στην εξάδα, όμως ακόμα κι αν το καταφέρει, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι, πέρα από το να έχει... ρυθμιστικό ρόλο.
Πλέον, το επόμενο Σάββατο (05/10) η ΑΕΛ έχει ένα παιχνίδι «must-win» στην έδρα της κόντρα στον Εθνικό, το οποίο επιβάλλεται να κερδίσει για να πάρει μια βαθμολογική ανάσα πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος και μετά... βλέπουμε.
Αυτό πάντως που πρέπει να προβληματίσει πολύ τον Κρις Κόλμαν, είναι η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αφού με εξαίρεση το ματς κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου που κράτησε το μηδέν, στα άλλα τρία παιχνίδια απέναντι σε Ομόνοια 29Μ, Πάφος FC και Ομόνοια, δέχθηκε οκτώ γκολ!
Σημειώνουμε ότι από το σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΠ, η ΑΕΛ έχασε και έναν παίκτη για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, τον στόπερ Άκος Κέτσκες που αποβλήθηκε στο 80΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κακουλλή που έφευγε μόνος απέναντι από τον Μπράγκα.