Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Supersport 104.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Η συγκεκριμένη απόφαση θεωρούμε ότι είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη» και υπενθύμισε όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ και ζήτησε να γίνει σεβαστό να μην προχωρήσει σε άλλες ειδήσεις καθότι πρόκειται για νομικά ζητήματα και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί
Έπρεπε να ακολουθηθεί μια πιο σωστή διαδικασία σε μια τόσο δύσκολη υπόθεση όπως είπε και πως δεν μπορείς να αποφασίσει για όλα σε μια ώρα, σε ένα τόσο δύσκολο ζήτημα. Να μην υπάρχει ακρόαση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα είπε, είναι λανθασμένο. Στο Εφετείο όπως τόνισε, θα ακολουθηθεί μια διαδικασία όπως πρέπει και εντός τον ημερών θα υποβληθεί η έφεση.
«Ουσιαστικά αναμένεται η τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου εάν θα ισχύουν οι ποινές για να δούμε ποια παιχνίδια τηρήσει την ποινή της η ΑΕΛ. Είναι άδικο να στερηθεί τον κόσμο της η ΑΕΛ σε πέντε παιχνίδια όπως είπε, αφού θα υπάρχουν και οικονομικές συνέπειες και ότι οι σκληρές αυτές ποινές αποφασίστηκαν χωρίς να έχει συμβεί οτιδήποτε», συμπλήρωσε.
«Το ότι συμβαίνει νομικά δεν έχει καμία σχέση εμ το αγωνιστικό κομμάτι, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είναι επαγγελματίες και δουλειά τους είναι να δουλεύουν σκληρά και να διεκδικούν τη νίκη», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ απέναντι στην Ομόνοια στοχεύοντας στη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.
Για τα αγωνιστικά: «Τοκού και Μάμας θα είναι στην αποστολή. Αν προλαβαίνουν να χρησιμοποιηθούν είναι δουλειά του Κρις Κόλμαν. Έβγαλαν ένα σημαντικό μέρος της τελευταίας προπόνησης. Προέρχονται από μυϊκό πρόβλημα».
Έμειναν γύρω στα 50-55 εισιτήρια για sold out, σημείωσε για τον κόσμο. Καλεί τον κόσμο να έχει κόσμια συμπεριφορά και να μην ξεφεύγει και να επικεντρώνονται και οι οπαδοί στο αγωνιστικό κομμάτι στηρίζοντας την ομάδα για να επιστρέψει και να μείνει στις επιτυχίες.
Οι οπαδοί που έχουν συλληφθεί ή για οτιδήποτε κατηγορούνται είναι καθαρά θέμα της Πολιτείας, δεν μπορεί η ΑΕΛ να κάνει οτιδήποτε. Το κατηγορητήριο είναι εκεί για οποιαδήποτε ποινή τους επιβληθεί από την Πολιτεία εάν αποδειχθεί ότι δεν τήρησαν τη νομοθεσία. Με βάση τη νομοθεσία της κάρτας φιλάθλου, λογικά θα τους απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο από τα πολιτικά δικαστήρια.
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 23:00
Εξαιρετικό το κλίμα στο Gala Dinner της ΑΕΛ.
03/10 @ 22:14
Κρις Παναγιώτου και Άντριου Μπουτζίνσκι έδωσαν το παρών τους στο Gala Dinner της ΑΕΛ.
03/10 @ 21:21
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
03/10 @ 21:15
Με νίκη για την ΤΡΙΑ ΕΚΑ AEΛ ολοκληρώθηκε στο «Ν. Σολομωνίδης» η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της φετινής ECOMMBX Basket League
03/10 @ 20:42
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση στο Αλφαμέγα.
03/10 @ 11:35
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
BEST OF THEMASPORTS