Στην Κύπρο ο Ζόκε (Φωτογραφίες)
Η ΑΕΛ δημοσίευσε φωτογραφίες του Ζόκε ο οποίος έφτασε Κύπρο και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ομάδας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μόντσα εξασφάλισε την παρουσία της στους 16 του Coppa Italia το βράδυ της Πέμπτης (26/9) χάρη στην επικράτησή της με 3-1 επί της Μπρέσια στο "U-Power Stadium", σε ένα ματς που το σφράγισε με την παρουσία του ο Γιώργος Κυριακόπουλος.
Ο διεθνής αριστερός μπακ πήρε φανέλα βασικού και στα πρώτα 11 λεπτά έδωσε ένα επιθετικό ρεσιτάλ, γράφοντας το 1-0 στο 5ο λεπτό με δυνατό σουτ εντός περιοχής και βγάζοντας στο 11' μία εξαιρετική σέντρα που τη μετέτρεψε σε γκολ με κεφαλιά ο Πεσίνα (2-0).
Το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε τους μπιανκορόσι να έχουν αυξήσει και άλλο το προβάδισμά τους, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπράρι, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν απλά το γκολ της παρηγοριάς στο 68' με τον Νουαμά, με το οποίο γράφτηκε το τελικό 3-1 για την Μόντσα.
Σημειώνεται πως ο Κυριακόπουλος έγινε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να δίνουν για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον 19χρονο Κένι Μάρτινς (είχε την ασίστ στο γκολ του Κυριακόπουλου), γιο του άλλοτε επιθετικού της Ίντερ, Ομπαφέμι Μάρτινς