Εκρηκτική ατμόσφαιρα σε αγώνα τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία: «Κοκκίνισε» ολόκληρη η εξέδρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκρηκτική ατμόσφαιρα σε αγώνα τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία: «Κοκκίνισε» ολόκληρη η εξέδρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το γεγονός πως επρόκειτο για αγώνα στη τρίτη κατηγορία Γερμανίας, οι φίλαθλοι της Χάνσα Ροστόκ μετέτρεψαν ένα πέταλο της κερκίδας στην απόλυτη κόλαση.

Μαθήματα για το πως να δημιουργείται μία ασύλληπτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο παρέδωσαν οι φίλαθλοι της Χάνσα Ροστόκ, μία ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα τους ηττήθηκε 4-1 απέναντι στην Ούντερχασινγκ, οι οπαδοί των γηπεδούχων τράβηξαν τα βλέμματα παγκοσμίως, αφού από τη στιγμή που ξεκίνησε η αναμέτρηση ένα κόκκινο σύννεφο κάλυψε τα πάντα, δημιουργώντας μία κολασμένη ατμόσφαιρα που θα ζήλευαν και οι οπαδοί των μεγαλύτερων συλλόγων.

 

Πηγή: sport24.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.