Δεν το συναντάς και κάθε μέρα: Δίδυμα αδέλφια οι βοηθοί

Δεν το συναντάς και κάθε μέρα: Δίδυμα αδέλφια οι βοηθοί

Δεν είναι και κάτι που το συναντάς κάθε μέρα! Δύο δίδυμα αδέλφια, άφησαν με ανοικτό το στόμα τους θεατές του συναρπαστικού αγώνα του Champions League, Τζιρόνα – Φέγενορντ (2-3).

Αυτό συνέβη διότι δεν είναι και τι πιο σύνηθες να βλέπει κανείς δίδυμα αδέλφια να είναι βοηθοί διαιτητές. Αυτό έγινε το βράδυ της Τετάρτης (2/10) στο γήπεδο «Μοντιλίβι», όπου οι αδελφοί Μάρκο και Μπέντζαμιν Τσούρχερ ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του Ελβετού ρέφερι, Σνάιντερ σε ένα ματς που εκτός από τα πέντε γκολ είχε και πολλές σκληρές μονομαχίες με το διαιτητή να βγάζει από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα 9 φορές!

monobala.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρατεύτηκε ο «Αίαντας» για τα επεισόδια έξω από το ΑΕΚ Αρένα - Ξεψαχνίζουν τα κλειστά κυκλώματα για τους δράστες

Επιστρατεύτηκε ο «Αίαντας» για τα επεισόδια έξω από το ΑΕΚ Αρένα - Ξεψαχνίζουν τα κλειστά κυκλώματα για τους δράστες

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν χθες έξω από το AEK Arena, πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. Η Αστυνομία επενέβη άμεσα, επιστρατεύοντας ακόμη και το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού «Αίαντας», ενώ Ισραηλινός συνελήφθη και οδηγείται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.