Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Κύπρου, αφού ανακοινώθηκε από την ΚΟΠ η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή στη θέση του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η συμφωνία προνοεί συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το Νοέμβριο του 2026.

Ο κ. Αυγουστή αναλαμβάνει άμεσα την Εθνική Κύπρου ενόψει των δύο αγώνων με Ρουμανία στις 12 Οκτωβρίου και το Κόσοβο στις 15 Οκτωβρίου για το Nations League.

Πρόκειται για τον πιο πετυχημένο Κύπριο προπονητή τα τελευταία χρόνια, με θητεία και εμπειρία στον πάγκο ομάδων πρώτης κατηγορίας με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Είναι 47 ετών (9 Μαρτίου 1977) και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε επίπεδο Ανδρών το 2016 από τον Απόλλωνα Λεμεσού τον οποίο οδήγησε δύο φορές σε συμμετοχή σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (2017 και  2018), κατέκτησε ένα κύπελλο (2017) και ένα Super Cup (2017) .

Εργάστηκε επίσης στην ΑΕΚ Λάρνακας, τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, την Ομόνοια Λευκωσίας και την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Ως ποδοσφαιριστής (τερματοφύλακας), πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ έχει και 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Στην προπονητική ομάδα του κ. Αυγουστή εντάσσονται οι Ιωακείμ Ιωακείμ (γυμναστής) και Χρίστος Παντελή (βοηθός προπονητή) ενώ συνεχίζουν οι Γιώτης Εγκωμίτης (βοηθός προπονητή), Νίκος Κωνσταντινίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Πανίκος Σάκκη (γυμναστής) και Γιώργος Χριστοδούλου (αναλυτής).

Καλωσορίζουμε τον Σωφρόνη Αυγουστή  και τους συνεργάτες του στην Εθνική μας ομάδα και ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τον Αργυρού στο Δασάκι-ThemaSports
28/09 @ 19:13

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τον Αργυρού στο Δασάκι

Ο διαιτητής του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα σε Εθνικό και Ανόρθωση, Ανδρέας Αργυρού αντιμετώπισε πρόβλημα στο 12ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Αντωνίου (4ος).

Αθλητικός Δικαστής: Ολοκληρωμένη η απόφαση του για το Απόλλων-ΑΕΛ-ThemaSports
26/09 @ 16:30

Αθλητικός Δικαστής: Ολοκληρωμένη η απόφαση του για το Απόλλων-ΑΕΛ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, εκδίκασε την υπόθεση για τον μη διεξαχθέντα αγώνα της Cyprus League by Stoiximan μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού, ημερομηνίας 15.09.2024.

ΣΗΜΕΡΑ η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ!-ThemaSports
26/09 @ 10:40

ΣΗΜΕΡΑ η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ!

Ενδεχομένως σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή σε σχέση με την τύχη του μη διεξαχθέντα αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στα Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό.

Η ιστορία του Super Cup: Συμμετοχές και κατακτήσεις-ThemaSports
25/09 @ 23:45

Η ιστορία του Super Cup: Συμμετοχές και κατακτήσεις

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup. 

ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος και ακυρώθηκε μέσω VAR-ThemaSports
25/09 @ 22:50

ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος και ακυρώθηκε μέσω VAR

Στο 27' η Πάφος FC κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πέτροβιτς στον Ζάζα. Τo VAR κάλεσε τον διαιτητή να το ξαναδεί και αφού πήγε στο on field review άλλαξε απόφαση καθώς θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Σιαμπουλλής: «Ελπίζουμε αυτό που αποφασίστηκε να είναι εξαίρεση»-ThemaSports
25/09 @ 20:24

Σιαμπουλλής: «Ελπίζουμε αυτό που αποφασίστηκε να είναι εξαίρεση»

Δείτε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής στο pre-game του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Πάφος για το Σούπερ Καπ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ