Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ο Απόλλωνας συγκέντρωσε ισάριθμους βαθμούς, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ εκκρεμεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, για την τύχη του αναβληθέντα Λεμεσιανού ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η βαθμολογική συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη, όμως η εικόνα της ομάδας είναι τέτοια που δημιουργεί αισιοδοξία στον κόσμο για τη φετινή χρονιά.
Γι' αυτό και δεν υπάρχει φέτος ή γκρίνια που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια μετά από κάποιες ήττες ή ισοπαλίες.
Η εμπιστοσύνη του κόσμου, είναι το μεγαλύτερο κέρδος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.
Σίγουρα θα υπάρξουν και «στραβές» στην πορεία, όμως σε αυτό το πρώτο δείγμα της σεζόν, ο Απόλλωνας δείχνει ότι έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με τις προηγούμενες δύο χρονιές που έμεινε εκτός Ευρώπης, με ένα ρόστερ σαφώς πιο ποιοτικό που αφήνει πολλές υποσχέσεις, ενώ θετικό βαθμό πήρε και ο προπονητής, Αντριάν Γκούλα, ο οποίος έχει παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία αν είχε κάποιες λεπτομέρειες και συγκυρίες υπέρ της, μπορούσε να είχε κάνει ακόμα και το 3/3!
Πλέον, στη Λεμεσιανή ομάδα περιμένουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για αναβληθέν ντέρμπι με την ΑΕΛ, σίγουροι ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς στα «χαρτιά» και θα βλέπουν τη συνέχεια από... πιο ψηλά (σ.σ. από την 5η θέση με 7 βαθμούς) με άλλο αέρα και δυναμική.
Μάλιστα, έχοντας βγάλει ένα ζόρικο καρέ αγώνων μόνο με ντέρμπι, το πρόγραμμα στρώνει στη συνέχεια για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι θα έχουν μία νέα τετράδα με αγώνες στα... μέτρα τους, στους οποίους θα είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, αφού θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις: ΕΝΠ (εντός), Καρμιώτισσα (εκτός), Ομόνοια 29Μ (εντός) και Ομόνοια Αραδίππου (εκτός), όπου θα στοχεύσουν ακόμα και στο απόλυτο των νικών, που θα τους βάλει για τα καλά σε τροχιά εξάδας από νωρίς!
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 17:08
Από χτες το μεσημέρι είχαμε δώσει πληροφορίες ότι έρχεται συμπαίκτης του Κίρζη στoν Απόλλωνα.
22/07 @ 17:04
Η ιστοσελίδα μας είχε το θέμα με τις διοικητικές εξελίξεις στον Απόλλωνα.
22/07 @ 16:51
Η ενημέρωση για τον νέο... συμπαίκτη της διοίκησης Νίκου Κίρζη.
22/07 @ 13:34
Την απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας!
22/07 @ 09:45
Δίδοντας συνέχεια στο χθεσινό μας ρεπορτάζ για τις επαφές του Νίκου Κίρζη, με επιχειρηματία που έχει έδρα την Αγγλία, δεν υπάρχει διάψευση από το περιβάλλον του προέδρου της κυανόλευκης εταιρίας…
21/07 @ 12:55
Πάνε μερικές μέρες που κατέχουμε πληροφορία, ότι ο Νίκος Κίρζης, έχει ανοικτή γραμμή με άνθρωπο (φέρεται να είναι Άγγλος υπήκοος) που παρουσιάζεται έτοιμος να λειτουργήσει ως «συμπαίχτης» στην εταιρία διαχείρισης του Απόλλωνα.
BEST OF THEMASPORTS