Αρχική>Διεθνή>Οπαδοί της Παρτίζαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα και χτύπησαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς!
Το ντέρμπι της Σερβίας βάφτηκε κόκκινο και οι οπαδοί της Παρτίζαν ξέσπασαν.
Ο Ερυθρός Αστέρας για την 9η αγωνιστική συνέτριψε τη μεγάλη του αντίπαλο, μέσα στην έδρα της με 4-0 και στο τέλος του ματς οι οπαδοί της Παρτίζαν επιτέθηκαν στον τεχνικό Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος έχει περάσει κι από τον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε το καλοκαίρι του 2017. Δεν πρόλαβε καν να μπει ο Σεπτέμβρης και ανέλαβε στη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, λοιπόν, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια μετά το ντέρμπι. Αναλυτικά όσα αναφέρουν: «Οι οπαδοί της Παρτίζαν έριξαν αντικείμενο στον προπονητή Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα στα αποδυτήρια.
Ασπρόμαυροι οπαδοί, ενοχλημένοι από το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας, έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων της Παρτίζαν και χτύπησαν τον Στανόγεβιτς στο πρόσωπο.
Ο Στανόγεβιτς ήρθε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης πάνω από το δεξί του μάτι και είπε:
“Οι οπαδοί έσπασαν το τζάμι και με χτύπησαν με αντικείμενο. Δεν υπήρξε καμία σωματική επαφή”, εξήγησε ο προπονητής της Παρτίζαν.
Το πλήθος φώναζε “Στάνογε, φύγε” στο ημίχρονο, ενώ αργότερα, όταν εισέβαλαν στα αποδυτήρια, είπαν στον προπονητή ότι τους «πρόδωσε» και ότι «πούλησε το κλαμπ».
Ο Στανόγεβιτς όταν ήταν στον ΠΑΟΚ
Στο ντέρμπι η Παρτίζαν δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στον μεγάλο της αντίπαλο. Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 4-0 με χατ τρικ του Εντιαγέ και είναι πρώτος με 22 βαθμούς, έναντι 11 της Παρτίζαν που βρίσκεται στην ένατη θέση!
Στο 174ο αιώνιο ντέρμπι, λοιπον, ο Ερυθρός Αστέρας που παίζει στο Champions League κι έχει πλέον τεράστια διαφορά της αντιπάλου του, έκανε πάρτι. Η ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ Βλάνταν Μιλόγεβιτς κυριάρχησε. Στο 24’ έκανε το 1-0 με πέναλτι ο Εντιαγέ και στο 45’+3’ ο Κατόμπα σημείωσε το 2-0. Στο 55’ ο Εντιαγέ πέτυχε το 3-0 και ο ίδιος παίκτης στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Φραντσέσκο Τότι ήταν άκρως αποκαλυπτικός κατά την παρουσία του σε podcast του Λούκα Τόνι, με τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα να αναφέρεται με καμάρι στο σκουντέτο που πήρε με την αγαπημένη του ομάδα το 2001 αλλά και να ξετυλίγει το κουβάρι της διαμάχης που είχε με τον Σπαλέτι και έφερε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του.
Η εμφάνιση διάσημων ανδρών αθλητών συχνά γίνεται αντικείμενο συζήτησης, όχι μόνο για την απόδοσή τους στο γήπεδο, αλλά και για την εικόνα τους. Τα σύγχρονα πρότυπα ανδρικής ομορφιάς μπορεί να φαίνονται αυθαίρετα, ωστόσο αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα όταν ένας αθλητής βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητας του.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αλλάξει την εικόνα της και για να το πετύχει προσεγγίζει τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Ερίκ Καντονά ετοιμάζεται να γίνει ο πρεσβευτής των «κόκκινων διαβόλων».
Ο 18χρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, έχει...αποβιβαστεί στην οικονομική ελίτ του ποδοσφαίρου, κατακτώντας τη θέση του ανάμεσα στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες για το 2025, σύμφωνα με το Forbes, με πρώτο τον Πορτογάλο επιθετικό Κριστιάνο Ρονάλντο.