Πόλυς Χαραλάμπους

Πανηγύρισε έξαλλα, με σφιγμένες γροθιές ο Καρσέδο, το τέταρτο (σε ισάριθμα ματς) τρίποντο της ομάδας στο καινούργιο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λογικό ήταν να… βγάλει πάθος ο Ισπανός κόουτς, επειδή κινδύνεψε σοβαρά η ομάδα του, να αφήσει βαθμούς στο γήπεδο της Λεμεσού.

Στην καλύτερη φάση, της παρουσίας του στον πάγκο των «γαλάζιων» της Πάφου, βρίσκεται ο σενιόρ Καρσέδο.

Δεν είναι μόνο ότι βρίσκεται στο ρετιρέ, είναι που διαθέτει τόσο μεγάλη πλειάδα παιχτών, που δείχνει να έχει τα φόντα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Είναι κουβέντα κλισέ, αλλά θα την επαναλάβουμε. Ο μαραθώνιος είναι ακόμα στο ξεκίνημα του, το άλλο ενδιαφέρον και δύσκολο στοίχημα της Παφιακής ομάδας, είναι να αντέξει στις απαιτήσεις του διπλού ταμπλό (πρωτάθλημα και Ευρώπη).

Ο Ισπανός απέφυγε να πει κάτι παραπάνω, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου, για το ζήτημα (πιθανής) πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του. Έδωσε την… κλασική απάντηση, ότι είναι προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ματθαίου: «Το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ είναι το κλειδί της φετινής Πάφου»-ThemaSports
23/09 @ 11:20

Ματθαίου: «Το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ είναι το κλειδί της φετινής Πάφου»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε το μέλος του γραφείου τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου

Χουάν Κάρλος Καρσέδο: «Θέλουμε να παίζουμε μεγάλους αγώνες, μπορούμε να νικήσουμε» (Βίντεο)-ThemaSports
23/09 @ 09:40

Χουάν Κάρλος Καρσέδο: «Θέλουμε να παίζουμε μεγάλους αγώνες, μπορούμε να νικήσουμε» (Βίντεο)

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Πάφος F.C, θα διεκδικήσει το Super Cup και ο προπονητής Χουάν Κάρλος Καρσέδο μιλώντας στο γραφείο τύπου της ΚΟΠ εκφράζει την αισιοδοξία ότι η ομάδα του έχει την ικανότητα να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Τετάρτη στο Στάδιο Αλφαμέγα (20:30).

Αν είχε κι άλλους Λεσοβόϊ ο Κόλμαν… -ThemaSports
23/09 @ 08:25

Αν είχε κι άλλους Λεσοβόϊ ο Κόλμαν…

Απείλησε σοβαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα την Πάφο, ότι θα είχε τις πρώτες τις απώλειες στο πρωτάθλημα. Μέχρι το 81’ οι γαλαζοκίτρινοι ήταν μπροστά στο σκορ, είχε κλασική ευκαιρία ο Δανιήλ Λεσοβόϊ να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ και να κλειδώσει το τρίτο τρίποντο της ΑΕΛ…

Πέραν της δεδομένης ποιότητας, καταγράφεται και αλλαγή νοοτροπίας! -ThemaSports
23/09 @ 07:57

Πέραν της δεδομένης ποιότητας, καταγράφεται και αλλαγή νοοτροπίας!

Της έβαλε δύσκολα για μεγάλο διάστημα η ΑΕΛ στο γήπεδο «Άλφαμέγα», βρήκε όμως τον τρόπο προς το τέλος να «τουμπάρει» τα σε βάρος της δεδομένα, φεύγοντας με το «διπλό»!

ΒΙΝΤΕΟ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και κόσμου της Πάφου μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ!-ThemaSports
22/09 @ 21:33

ΒΙΝΤΕΟ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και κόσμου της Πάφου μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ!

Έξαλλα πανηγύρισαν οι παίκτες της Πάφου μαζί με τον κόσμο τους που έδωσε βροντερό παρών στο βόρειο πέταλο του σταδίου «Αλφαμέγα», το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ με 1-3!

Οι τέσσερις αλλαγές του Καρσέδο-ThemaSports
22/09 @ 18:25

Οι τέσσερις αλλαγές του Καρσέδο

Τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Πάφος FC για τον αποψινό (19:00) αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ έκανε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, σε σχέση με το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ