«Είμαστε απογοητευμένοι...»

«Είμαστε απογοητευμένοι...»

Όλα όσα ανέφερε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το «Χ» απέναντι στον Εθνικό Άχνας:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σκοράραμε δύο γκολ, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα. Δεχθήκαμε δυο εύκολα γκολ. Δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ όταν θέλεις να κερδίσεις. Με τις ευκαιρίες που φτιάξαμε έπρεπε να κερδίσουμε».

Για το τι έφταιξε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: «Και τα δύο γκολ τα δεχθήκαμε γιατί δεν αμυνθήκαμε σωστά στην περιοχή μας. Δεν μας δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ήταν δύο γκολ μετά από δυο ευκαιρίες. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό». 

Για το ότι αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία: «Δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία αλλά πως θα βελτιωθούμε. Σίγουρα είναι απογοητευτικά τα τελευταία αποτελέσματα. Με Πάφο, Ομόνοια και Εθνικό όμως δεν κερδίσαμε ενώ ήμασταν καλύτεροι. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη Γωγώ Μαστροκώστα (pics)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη Γωγώ Μαστροκώστα (pics)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη Γωγώ Μαστροκώστα.